Het is bijna Zomervakantie.... ZES weken geen school voor de kids, wat voor leuke dingen ga je doen met ze? Ga je nog op vakantie of blijf je thuis? Waar je ook bent, maak er een gezellige vakantie van met leuke uitstapjes. Je vindt mijn tips hieronder, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!

Fijne vakantie!
groetjes, Anneke


PS: Ga je de regio uit? Check dan ons overzicht van de 200+ leukste uitjes met kinderen in Nederland ... hebben we met alle regiomanagers samen gemaakt! 

 

Leuke zomerkampen!
In de laatste week van de vakantie kan jouw kind meedoen met het geweldige Ninja Zomerkamp van de Ninja Academie... vol = vol!
Het Zomerboostkamp van De Dappere Draak: dat is 1, 2 of 3 dagen leuke dingen doen én je zelfvertrouwen boosten. 
Zou er nog plek zijn in één van de Ponykampen bij Manege Stal De Eik in Holten? Met overnachtingen natuurlijk, het is niet om de hoek.
In Amsterdam heb je heel veel toffe dagkampen... dans, voetbal, multisport,  watersport, theater, yoga, LEGO... neem snel een kijkje!
FIjne uitjes! ►
JumpSkillz Purmerend heeft de Early Bird Jump deal: iedere ochtend van 10 tot 12 kunnen de kids twee uur lang jumpen voor maar € 10,=!
Ga in de vakantie lekker een keer pannenkoeken (of iets anders) smullen bij Pannenkoek De Appel op 't Twiske... wat een fijne plek....
Ga lekker het water op in 't Twiske! Bij Twiske Haven kun je bootjes en waterfietsen huren - en na het varen lekker eten op het terras.
Dagje minder weer in de vakantie? Dan laat je de kids toch heerlijk los gaan bij Monkey Town Purmerend of Monkey Town Uitgeest!
Supertof gezinsuitje: samen ontsnappen uit een escaperoom! Dat kan in Purmerend op twee plekken: bij De Hoek en bij Kids Safety.
Fijn naar de dieren en spelen bij De Bonte Belevenis - heerlijk uitje in de vakantie. Altijd even de openingstijden checken voor je gaat!
Huur een fiets, kindertandem, kano of waterfiets bij Rent & Event
met 10% Go-Kids korting!

Check de kortingscode
Voor in je vakantie-agenda! ►
De ZomerPurvak is anders dan anders, wel alle vakantieweken:  elke dag gratis sport en spel in Purmerend en Beemster
Vanaf zaterdag 4  t/m woensdag 15 juli zijn er bijna dagelijks toffe experimenten te doen bij het HEMLAB. Check de VakantieLabs!
Drie keer in de vakantie bij The Workshop Monnickendam: Canvas Stippen voor kids van 8 t/m 12 jaar. Leuke nieuwe hobby!
Ook cultuurhuis Wherelant doet weer mee met de Purvak: van 11 t/m 13 aug gratis creatieve workshops. Meld je op tijd aan!!
Wist je dat je dit jaar tóch Avond4daagse kunt lopen - mét medaille? Ook in de zomervakantie met de Home Edition, tof toch?
Bij De Heul in Oostzaan is het op zaterdag 11 juli Open dag in Westernsfeer - natuurlijk met cowboys en paarden, leuk!
Theater & films voor de kids
Komende zondag speelt Poppentheater Koekla bij De Bolder in Monnickendam de prijswinnende voorstelling Molletje Bim!
Lekker naar de film met de kinderen? Check wat er draait bij Pathé Zaandam - bijv vanaf 8 juli de nieuwe Scoob... 
Woensdag in De Purmaryn: de heerlijke voorstelling Peter Pan van Theater Terra. Ik heb 'm gezien, hij is echt leukkkkk....
De Fabriek draait komend weekend de film Pettson & Findus: de Katonaut. Die zie je in de grote bioscopen niet dus ga genieten!
Beetje buiten onze regio
Ben je al in de gloednieuwe Euroscoop in Amsterdam-Noord geweest? Daar hebben ze veel zalen, dus véél jeugdfilms...
In ht pand van Euroscoop zit ook GlowGolf met het Hollywood Café - perfecte combinatie voor een dagje uit: film, glowgolf en lekker eten!
Huis van Hilde is heerlijk met de kids: zoveel leuks te doen voor ze! Nieuwe expo: Oorlog in de lucht, weerslag op de grond... spannend...
Het Museum van de 20e eeuw in Hoorn is absoluut een bezoek waard: feest van herkenning voor jou, hilarisch voor de kinderen!
Superleuk voor jouw dinofan: World of Dinos, dit jaar in de Jaarbeurs Utrecht. Je kunt erheen met 20% korting via Go-Kids!
Cool in Amsterdam-West: het pop-up airpark Funky Fun. Met mini-airpark voor de kleintjes. Gratis gripsokken als je boekt via Go-Kids!
 
 
Alle agendatips! ►

Steun LINDA. Foundation!

Go-Kids steunt de LINDA. Foundation. Want wist je dat 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede? 

Wij gunnen elk kind een leuke tijd. Daarom komen wij in actie voor de LINDA. foundation! Doneer jij ook? Elke bijdrage is welkom!  Doneren kan via deze link. 
 

Kidsweek: leuk en leerzaam 

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen. 10 weken proberen voor €10?
 

Ga je buiten de regio op pad?


Wist je dat we bij Go-Kids inmiddels alweer 25 regio's hebben? Er zijn dus heeeel veel plekken in Nederland waar je Go-Kids kunt raadplegen voor de leukste gezinsuitjes tijdens jouw weekendje of weekje weg!

200+ leukste uitjes met kinderen in Nederland