Ken je de Ninja Academie al? Zij geven al een paar jaar de tofste ninja kinderfeestjes en workshops, vol energie en fantasie - echt heel cool voor de kids. 

Bij alle activiteiten van de Ninja Academie kruipen de kids in de huid van de ninja. Ze gaan op spannende missies - tegen draken vechten.... woeste samoerai verslaan.... - en leren de vetste ninja skills. Niet alleen vechttechnieken, juist ook samenwerken, angsten overwinnen en omgaan met winst en verlies. Het programma van de Ninja Academie zit echt fantastisch in elkaar!

Zomerkamp bij de Ninja Academie

En hoe cool: ze hebben nu ook een zomerkamp waar de kids aan mee kunnen doen! Drie dagen vol sport, spel en avontuur in de Schoorlse Duinen, hoe tof is dat? Natuurlijk hebben ze tijdens het kamp een belangrijke missie: de wereld is in groot gevaar - de ninja's moeten helpen haar te redden!

Tijdens één van onze trainingen vinden onze ninja’s een boek met daarin een voorspelling. De voorspelling beschrijft de dag dat Kurotake -de grootste vijand van de ninja’s- de wereld in choas zal hullen door de draak Kuragon te wekken. Deze draak slaapt al eeuwen, maar lang geleden teisterde zij het land en veranderde alles in vuur en as. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, dus bereiden de ninja’s een missie voor, om dit geweld te stoppen!

Ninja zomerkamp

 

Meer weten & boeken!

Waarom op Ninja Zomerkamp?

Sowieso is het voor kids heerlijk om tijdens die lange zomervakantie een paar dagen leuke dingen te doen met andere kinderen in groepsverband. Het is een dagkamp: de kinderen gaan vóór het avondeten weer naar huis. 's Avonds zijn ze dus lekker rustig bij jou en slapen ze in hun eigen bed - om de volgende dag weer fris en fruitig verder te gaan met de toffe ninja-activiteiten. 

Ze zijn lekker drie dagen buiten bezig, niet achter beeldschermen - en met een spannend themaverhaal. Bij een kamp is de begeleiding natuurlijk heel belangrijk: je wilt je kind in veilige en vertrouwde handen achterlaten. Dat is bij de Ninja Academie goed gewaarborgd: de organisatie heeft al heel lang ervaring met lesgeven aan en omgaan met kinderen. De kids leren allerlei vaardigheden - niet alleen ninja skills maar stiekem ook sociaal. De leiding legt de focus absoluut niet op de prestatie, juist op beleving en plezier. Klinkt goed, of niet dan?

Alles over het kamp

Ninja zomerkamp