** LET OP: FUNKY FUN IS MOMENTEEL GESLOTEN. ZIN OM LEKKER TE SPRINGEN? NEEM DAN EENS EEN KIJKJE BIJ FUN CENTER AMSTELVEEN (GRATIS PARKEREN!) ** 

Funky Fun: een pop-up airpark dat in de zomer van 2020 in het hart van Amsterdam te vinden is, namelijk in het Transformatorhuis van de Westergasfabriek. Een groot tijdelijk indoor speelparadijs voor alle leeftijden! 

Indoor trampolinehal in Amsterdam 

Een tijdelijk indoor trampolinehal in het Transformatorhuis in Amsterdam. Van zondag 28 juni t/m 7 september kun je alle dagen komen spelen! Er is een stormbaan, tunnelkussen, spydertoren, bungee trampoline (komt binnenkort), kinderhoek, tafelvoetbal, paalmatras en poolbiljart. Er is dus echt voor alle leeftijden wat leuks te beleven. Heerlijk om met vrienden én de kids naartoe te gaan (voor ouders met 1,5 met afstand natuurlijk). 

Mini Airpark - Playground voor kinderen (t/m 6 jaar)

Voor de kleintjes (t/m 6 jaar) is er een mini airpark. Luchtkussens en een speelhoek, zodat ze heerlijk veilig kunnen spelen. Let wel: als ouder/verzorger/begeleider ben je verplicht om mee te gaan om natuurlijk alsnog de veiligheid van het kind te waarborgen. 

Wanneer is het Pop-up Airpark geopend? 

De tijdelijke trampolinehal met leuke extra's voor ouders en kinderen is geopend van maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 21.00 uur en in de weekenden van 11.00 tot 00.00 uur. 

Reserveren - met exclusieve Go-Kids-korting! 

Entreetickets voor het pop-up airpark zijn te koop voor € 10 per uur voor kinderen/volwassenen vanaf 7 jaar en € 6 per uur voor kinderen jonger dan 7 jaar, beide exclusief verplichte gripsokken a € 2 per persoon. Boek je echter via Go-Kids? Dan krijg je de gripsokken er gratis bij! 

Hoe kun je reserveren? 

Reserveren kan via de website van Funky Fun. Je selecteert eerst je gewenste ticket, daarna je gewenste dag + tijdstip. Let op: wil je de gripsokken gratis ontvangen? Dan is het belangrijk dat je bij de opmerkingen invult dat je via Go-Kids gekomen bent: Go-Kids gripsok! En reserveren maar...

Wij wensen jullie heel veel speelplezier deze zomer! 

Reserveren!