De zomervakantie is al weer voor de helft voorbij: de eerste drie weken zitten erop. Nog drie weken te gaan om leuke dingen te doen met je kids in de vakantie... daarom geef ik je graag een portie verse Weekend- en Vakantietips. Natuurlijk vind je nog véél meer inspiratie voor uitjes in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!

Geniet van de vakantie
groetjes, Anneke

Heb je al een kijkje genomen bij de dagjes uit van Zaans Zomeren? Zoveel leuks te doen in de Zaanstreek - zéker in de zomervakantie. Wat gaan jullie nog ondernemen in de komende weken?
Alle agendatips! ►
Minder weer dit weekend? Naar de film is altijd een succes, bijv in De Fabriek. En reserveer op tijd voor de knutselactiviteit van volgende week!!
Lekker jumpen, energie eruit bij de kids? Street Jump Wormerveer! Daar is in de vakantie elk 2e uur gratis, en er is elke dag MiniJump.
Elke vrijdag tjidens de zomervakantie in Monnickendam: de Monnickendammer Visdagen. Leuk om met je kinderen mee te maken!
Aankomende zondag is er weer een Leeghwaterdag in Schermer, Graft en De Rijp. Ontdek de regio met de schatroutekaart!
Doe een dagje Twiske - dat blijft leuk, hoe vaak je er ook komt - en sluit af met lekker eten bij Twiske Haven of bij Pannenkoek De Appel
Mis jij weleens agendatips, kinderfeestjes, clubs of uitjes op onze website? Mail me jouw tips, hoe meer hoe beter!
Heb je al gezien wat voor leuke jeugdvoorstellingen in De Purmaryn staan in de rest van dit jaar? Koop op tijd je tickets van jouw favoriet!
Ontmoet Juf  Roos in Pathé Zaandam - zondag komt ze langs voor de voorstelling van 13.00 uur. Mooi fotomoment...
En ben je al eens met de kids naar de Kaasmarkt in Edam geweest? Ook superleuk - met binnenkort de extra speciale Avondkaasmarkt.
Heb jij alle 10 de coolspots om buiten te gaan zwemmen bij lekker weer al getest met de kinderen? Ik ben benieuwd... 
De jeugdvoorstellingen in Onder de Linden in Middenbeemster zijn vaak uitverkocht... zorg dat je er op tijd bij bent, ze zijn zo leuk!
Check ook de agenda's van:
Alle uitjes in de regio! ►