De eerste week van de zomervakantie is alweer bijna voorbij... gelukkig nog 5 te gaan! Voor een leuk dagje uit met de kinderen in de Zaanstreek kijk je natuurlijk op Go-Kids... maar ook op de website van Zaans Zomeren vind je vier fijn ingevulde dagen met uitjes in de Zaanstreek. Hoe handig is dat?

Veel plezier met Zaans Zomeren!
groetjes, Anneke

PS: Doe mee aan de prijsvraag door Jouw ideale dagje Zaans Zomeren te delen... kun je een mooie prijs mee winnen! En bij de Zaanstore hebben ze 100 strandballen om uit te delen dus als je snel bent kun je er misschien één bemachtigen... 

 

 

Zomerse stranddag

Warm weer vraagt om veel water, en dan zit je goed in het Twiske! Strandjes, speelplekken en een goed terras: meer heb je niet nodig op een goede zomerdag. Je vindt het allemaal natuurlijk bij de Speelsloot, op de Avonturenspeelplaats en bij Twiske Haven

Actieve dag

Ga op ontdekkingstocht op het water in Zaanstreek! De Poelboerderij in Wormer is een goede startplaats voor een actieve dag door het Zaanse groen. Huur een kano of roeiboot en volg de route van Natuurmonumenten en leg onderweg aan bij De Hofjes voor wat lekkers.

Buiten / binnendag

Ontdek de geschiedenis van de Zaanstreek op de Zaanse Schans en doe een speurtocht. Bij te heet of te nat weer kies je plan B: het Zaans Museum met de Verkade Experience, waar je Verkademeisje of koekenbakker wordt voor een dag. Met pannenkoeken eten bij De Kraai!

Interessante dag

Met ontdekken hoe dingen werken en in elkaar zitten, kun je jezelf prima een dag vermaken. Zeker in de Zaanstreek: een regio van oudsher bekend om zijn makers. Kom experimenteren bij HEMLAB, vaar langs oude fabrieken met de Zaanferry en ga binnenkijken bij één van de Zaansche Molens.

Alles over Zaans Zomeren ►