Zo, de eerste drie weken van de zomervakantie zitten er bijna op. Hebben jouw kids het nog lekker naar hun zin? En jij ook? Mocht je wel wat inspiratie kunnen gebruiken voor leuke dingen om te doen met ze... bij deze! Wat dacht je van het gloednieuwe Klimpark Twiske (gaat woensdag open) of... nou ja, kijk maar naar al deze fijne tips...

Veel plezier!
groetjes, Anneke

 

Voor na de vakantie: de inschrijving voor de 9-weekse ninja-avonturen (vanaf groep 1) van de Ninja Academie in Assendelft vanaf september is geopend. 

Snel aanmelden!
Huur een fiets, kindertandem, kano of waterfiets bij Rent & Event
met 10% Go-Kids korting!

Check de kortingscode
 
Ben je al bij Huis van Hilde geweest deze vakantie? Superinteressant voor jong en oud... en je kunt nog de gratis limo-deal benutten!
Elke zondag deze vakantie: Skillz Adventure dag bij JumpSkillz Purmerend. Zo leuk, een heel dag fun voor kids van 8 t/m 15 jaar.
 
Lekker naar de bios met de kids - dat is altijd leuk in de vakantie. In Pathé Zaandam draaien ze o.a. Scoob, De Piraten van Hiernaast en Big Trip.
Fijn een dagje buiten, daarvoor ga je naar 't Twiske. Zoveel fijne plekken daar, zoals de Avonturenspeelplaats met dit toffe Piratenschip om te spelen!
 
In het Leeghwaterbad kun je (met reservering) fijn gaan vrijzwemmen - en elke door-de-weekse ochtend zo'n leuke baby/peuterinstuif! 
Ook leuk voor een filmuitje: Filmtheater De Fabriek in Zaandam. Komend weekend draaien ze daar voor de kids Pinocchio - de Italiaanse versie!
 
Woensdag 29 juli gaan ze open: Klimpark Twiske... stoer klimmen tussen de bomen. Gaan jullie het uitproberen deze zomervakantie?
En als je dan op 't Twiske bent... dan kun je ook lekker smullen met de kids: bij Twiske Haven of bij Pannenkoek De Appel. Lekkerrrrrr....
 
The Workshop Monnickendam heeft nog heel wat toffe workshops voor kids in de planning:  surfsigns, canvas stippen, haken/breien en mandala tekenen!
Cultuurhuis Wherelant doet weer mee met de ZomerPurvak: van 11 t/m 13 aug gratis creatieve workshops.
Aanmelden is niet meer nodig.
 
Hartstikke leuk met de kids: samen ontsnappen uit een escaperoom! Dat kan in Purmerend  bij De Hoek en bij Kids Safety (met zomerkorting!).
In de laatste vakantieweek kunnen de kids weer aan de slag in het Hemlab: Klopperbootje, Vulkanen & Aardse hitte en Mengen & Roeren!
 
Kijk ook zeker wat er te doen is in Westfriesland, zoals de valkenier op Kasteel Radboud, het Familiespoor in het Westfries Museum en nog veel meer.
Het Museum van de 20e eeuw in Hoorn: heerlijk voor het hele gezin én de kids kunnen gratis een vogelhuisje knutselen. Superleuk uitje toch?
 
Lassie al gezien met de kinderen? Hij draait bijv. bij Euroscoop in Amsterdam-Noord! Daar hebben ze veel zalen, dus véél jeugdfilms...
In ht pand van Euroscoop zit ook GlowGolf met het Hollywood Café - perfecte combinatie voor een dagje uit: film, glowgolf en lekker eten!
 
Elke woensdagmiddag in de vakantie, nog 3x dus, kun je naar NDSM Kinderwerf in Noord. Superleuke activiteiten voor de kids in een heerlijk relaxte sfeer.
Cool in Amsterdam-West: het pop-up airpark Funky Fun. Met mini-airpark voor de kleintjes. Gratis gripsokken als je boekt via Go-Kids!
 
Superleuk voor jouw dinofan: World of Dinos, dit jaar in de Jaarbeurs Utrecht.
Je kunt erheen met 20% korting - dat is mooi meegenomen!
Nog een stel toffe uitjes in Nederland met mooie kortingen voor je op een rij  Toverland, Burgers' Zoo, Drievliet, Duinrell, Julianatoren, Slagharen....  
 
Met alle Go-Kids collega's hebben we 200+ toffe uitjes in Nederland verzameld - handig geordend per provincie.
En van die 200 vind je er 50 in onze eigen provincie Noord-Holland, niet te ver weg dus. Heb jij ze allemaal al eens bezocht?
 
 
 

Ga je buiten de regio op pad?


Wist je dat we bij Go-Kids inmiddels alweer 26 regio's hebben? Er zijn dus heeeel veel plekken in Nederland waar je Go-Kids kunt raadplegen voor de leukste gezinsuitjes tijdens jouw weekendje of weekje weg!