Het is zomervakantie en de kans is best groot dat jij niet echt op vakantie gaat. Of in elk geval niet naar het buitenland. Of je dat nu erg vindt of niet - je maakt er natuurlijk het beste van. Met een vakantieadres in Nederland of een staycation met leuke uitstapjes. Toch?

Uitstapjes in heel Nederland met korting

Die uitstapjes kun je natuurlijk doen in onze eigen regio Zaanstreek-Waterland - je vindt talloze ideetjes hier op de website bij Erop uit.

En.... in zo'n lange vakantie heb je waarschijnlijk ook wat meer tijd om eens wat verder weg te gaan. Naar toffe attracties, dierentuinen en pretparken verderop in ons land. Dat is meestal niet goedkoop, dus dan zijn kortingen mooi meegenomen. Wij hebben daarom ook een aantal fijne kortingen op uitjes op verschillende plekken in Nederland voor je op een rij gezet!

Kortingen op uitjes in Amsterdam:

THIS IS HOLLAND met korting

Ervaar een unieke 5D Flight Experience over alle must-sees van Nederland. Dit is je kans om heel Nederland in vogelvlucht te ontdekken, ervaren en beleven! De tickets zijn geldig t/m 31 december 2020.

Uitjes in Zuid-Holland met korting:

Miniworld Rotterdam met korting

Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux, vlakbij Rotterdam CS. Bestel nu jouw tickets en laat je verrassen door deze wonderlijke wereld vol prachtige verhalen en details. De tickets zijn geldig t/m 31 december 2020

Familiepark Drievliet met korting

Drievliet is echt superleuk met jongere kinderen. Een heerlijk attractiepark met wél heel erg toffe maar níet te heftige attracties - waar ze vanaf al vrij jonge leeftijd ook hun eigen gang kunnen gaan omdat het park niet te groot en redelijk overzichtelijk is. Bestel nu jouw tickets, geldig t/m 25 oktober 2020!

Doe een Duinrell-dag en ga samen op groot avontuur in het groen! Met meer dan veertig attracties voor groot én klein wordt het een dag om nooit meer te vergeten!

Uitjes in Utrecht met korting:

World of Dino's met 20% korting

Breng tijdens de zomervakantie met het hele gezin een bezoek aan World of Dinos in de Jaarbeurs in Utrecht. Met meer dan tachtig levensgrote en bewegende dinosaurussen is dit een walhalla voor elke dino-liefhebber. World of Dinos is dit jaar weer compleet vernieuwd en is superleuk om te bezoeken met het hele gezin. 

Uitjes in Gelderland met korting

Burgers' Zoo zomeravonden met korting

Maak een wereldreis binnen één dag tijdens jouw bezoek aan Burgers’ Zoo en beleef een onvergetelijk avontuur met het hele gezin! Koop nu jouw tickets met € 7,50 korting. Deze actie geldt voor de avondopeningen van Burgers’ Zoo. Dat betekent dat je met een ticket welkom bent van 15.00 - 20.00 uur. Gekochte tickets zijn geldig van 11 juli t/m 23 augustus 2020.

Julianatoren met korting

Kom naar Kinderpretpark Julianatoren en beleef een onvergetelijke dag met Jul & Julia! Kaartjes zijn geldig tot en met 31 december 2021.

Ben jij klaar voor een spetterend dagje uit? Dompel jezelf onder in de onderwaterwereld van het Dolfinarium, het grootste zeezoogdierenpark van Europa! Bij ons sta jij oog in oog met onder andere springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen. De sterren van de zee schitteren in maar liefst 9 prachtige voorstellingen. 

Uitjes in Overijssel met korting

Big Insects bij Natura Docet met korting

Metersgrote insecten uit verschillende continenten hebben zich deze zomer verzameld bij Natura Docet Wonderryck in Denekamp. Deze zomer is er een unieke kans om samen met Miro en Kreek toe te treden tot de wereld van de insecten en oog in oog te staan met deze gevarieerde beestjes. Bestel je tickets met korting en bezoek Big Insects van 4 juli t/m 16 augustus.

Attractiepark Slagharen met korting

Yihaa! In Attractie- en Vakantiepark Slagharen ga je als een echte avonturier op ontdekkingsreis door het Wilde Westen. Bestel nu je tickets met 44% korting - geldit tot en met 3 januari 2021!

Uitjes in Noord-Brabant met korting

Pretpark DippieDoe met korting

Attractiepark DippieDoe is hét attractiepark in Brabant voor kinderen t/m 12 jaar! Ga in de spannende achtbaan Tyfoon, zwier rondjes in de Draaikolk of speel in de Dreumesbaai. DippieDoe, daar wil iedereen naar toe! Tickets zijn geldig tot en met 31 otkober 2020.

Uitjes in Limburg met korting

Toverland met korting

Ontdek je eigen magie in Attractiepark Toverland. Ben jij een echte snelheidsduivel, houd je van klimmen en klauteren of ben je een echte waterrat? Betreed de betoverende werelden met ruim 35 attracties en shows.