Jouw bedrijf op Go-Kids Breda

Jouw bedrijf op Go-Kids Breda?

Heb jij een kindvriendelijk bedrijf?

Horeca, uitjes, kinderfeestjes, clubs, evenementen, overnachten, winkelen, spelen, sporten of iets anders wat interessant is voor kids en hun ouders/verzorgers?

Wil jij graag weten wat de diverse mogelijkheden zijn om op Go-Kids Breda zichtbaar te zijn?

Wil jij graag opvallen en zichtbaarheid krijgen onder de doelgroep; ouders, verzorgers van kinderen tot en met 12 jaar in de regio Breda en West-Brabant?

Als lid zijnde van Go-Kids Breda staat niet alleen jouw bedrijf als bestemming op onze goed bezochte website. Staat je bedrijf onder de juiste categorie of wellicht onder meerdere categorieën als je meerdere onderdelen hebt binnen je bedrijf. Doe je mee met onze promotionele acties zoals de nieuwsbrief die wij voor iedere vakantie versturen onder de 1900 abonnees, de specials die wij uitgeven, en social media waar wij goed vertegenwoordigd zijn.

Go-Kids bestaat al 10 jaar, en het is inmiddels een platform wat een landelijke dekking heeft opgebouwd. Er zijn nu maar liefst 26 regio's waar Go-Kids actief is. Het is een succesvol platform en als jouw bedrijf op Go-Kids Breda staat dan weet je zeker dat je zichtbaar bent onder (jonge)ouders, grootouders, verzorgers en scholen. Als de bezoeker op Go-Kids Breda iets zoekt dan krijg je alles te zien in een omgeving van 50 km.

Dus wil jij alles weten over de verschillende lidmaatschappen voor jouw bedrijf om jezelf op Go-Kids Breda te presenteren? Bel of mail mij dan en ik kom graag bij je langs om samen te kijken wat het beste bij jou aansluit.

Bel: 0641960990
Mail: loes@go-kids.nl
LinkedIn

Log In