Jouw bedrijf op Go-Kids regio Breda?

Heb jij een kindvriendelijk bedrijf? En sta je nog niet op Go-Kids regio Breda? 

Op ons online inspiratie platform vind je kindvriendelijke horeca, uitjes, kinderfeestjes, clubs, evenementen, overnachten, winkelen, deals, sporten, hobby's of andere dingen die interessant zijn voor kids en hun ouders/verzorgers. 

Go-Kids bestaat al 10 jaar, en het is een platform wat een landelijke dekking heeft opgebouwd. Er zijn nu maar liefst 26 regio's waar Go-Kids actief is. Het is een succesvol platform en als jouw bedrijf op Go-Kids regio Breda staat dan weet je zeker dat je zichtbaar bent onder (jonge)ouders, grootouders, verzorgers en scholen. Als de bezoeker op Go-Kids regio Breda iets zoekt dan krijgt deze alles te zien wat relevant is in een straal van 50 km. 

Wil je jouw bedrijf of evenement (dit kan ook een eenmalig evenement zijn) graag laten opvallen en zichtbaarheid krijgen onder de doelgroep; ouders, verzorgers van kinderen tot en met 12 jaar in de regio Breda en West-Brabant? Hier valt niet alleen Breda onder maar ook Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en alle dorpen ertussen.

Word dan lid van Go-Kids regio Breda! 

Als lid zijnde van Go-Kids regio Breda staat niet alleen jouw bedrijf als bestemming op onze goed bezochte website, je bedrijf staat ook onder de juiste categorie of wellicht onder meerdere categorieën als je meerdere onderdelen hebt binnen je bedrijf. Dus als voorbeeld sta je niet alleen bij het kopje eten en drinken als je een restaurant hebt, maar als je daarnaast ook nog kinderfeestjes aanbiedt kom je ook onder het kopje kinderfeestjes. Daarnaast doe je mee met onze promotionele acties zoals de nieuwsbrief welke wij voor iedere schoolvakantie versturen onder ruim 3000 abonnees, de specials die wij uitgeven; dit kunnen regionale specials zijn maar ook landelijke, en social media zoals Facebook en Instagram waar wij goed vertegenwoordigd zijn geheel afgestemd op jouw wensen. We kunnen dus echt een persoonlijk pakket op maat aanbieden. 

Dus wil jij alles weten over de verschillende lidmaatschappen en mogelijkheden voor jouw bedrijf om op Go-Kids Breda e.o. te presenteren? Bel of mail mij dan en ik kom graag bij je langs om samen te kijken wat het beste bij jou aansluit. 

Tot snel! 

 Loes

Bel: 0641960990 

Mail: loes@go-kids.nl 

 

Log In