Pathé bioscoop Zaandam
Hermitage 140, 1506 TX Zaandam

Pathé heeft bioscopen in veel steden in Nederland, ook in Zaandam. Vlak bij het treinstation en in de stad, waardoor Pathé Zaandam goed bereikbaar is. Zelfs met de auto! Er draaien altijd de nieuwste en leuke familie- en kinderfilms.

Kindertickets bij Pathé Zaandam

 

Bij Pathé kan je voor kinderen (t/m 11 jaar) speciale kindertickets kopen. Deze zijn een stuk voordeliger dan de reguliere tickets! Hiermee is een bezoek aan de bioscoop met (meerdere) kinderen gelijk een stuk leuker en voordeliger. Kinderen t/m 2 jaar kunnen zelfs gratis naar de film (wel op schoot).

Reserveer jouw kinderticket!

Flexibele prijzen: voordelig naar de film

De prijzen van filmtickets zijn bij Pathé afhankelijk van het moment waarop je naar de film gaat. Doordeweeks is goedkoper dan in het weekend en overdag is goedkoper dan 's avonds. Plan jouw filmmoment dus slim om voordeliger uit te zijn!

Pathé Kleuterbios

Bij Pathé Zaandam hebben ze speciale Kleuterbios-voorstellingen. Speciaal voor 3-6 jarigen met het licht niet helemaal uit en het geluid wat zachter. Toegang is inclusief Kids combo (drankje zonder prik, zoete of zoute popcorn, zacht snoep en een cadeautje), diploma en kleurplaat. Zo wordt naar de bioscoop gaan met je kids een enorm feest!

Ontdek meer!

Goed bereikbaar bioscoop in Zaandam

Je vindt de Pathé Bioscoop in Zaandam op loopafstand van het NS station. Ook vanuit andere plaatsen kun je er dus prima naar de film. Kom je met de auto, dan is parkeren in Q-Park Hermitage het handigst. Aan de balie kan je kortingskaarten kopen voor de parkeergarage.

Bioscoopfeestje

Wil je met jouw vriendjes en vriendinnetjes naar de bioscoop op jouw verjaardag? Kom dan naar Pathé Zaandam! Met de filmfeestje heb jij zeker een leuke dag en kan je kijken naar jouw favoriete film in een feestelijk versierde stoel! 

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio's in Noord-Holland!
(Noordkop, Alkmaar, Westfriesland, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam en Gooi & Vechtstreek)

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook op social media

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor