Pathé bioscoop Zaandam

Hermitage 140, 1506 TX Zaandam

Pathé heeft bioscopen in veel steden in Nederland - ook in Zaandam. Bij Pathé Zaandam kun je natuurlijk ook een heel leuk kinderfeestje vieren!

Kinderticket voor maar € 6,=

Als je met je kids naar de bioscoop gaat kost dat al snel een hap geld. Bij Pathé Zaandam weten ze dat, daarom hebben ze de kindertickets heel lief geprijsd. Je betaalt voor een Kinderticket (voor kids tot en met 11 jaar) maar € 6,= - dat is toch mooi meegenomen voor jouw bioscoopuitje. Ook tienertickets zijn trouwens voordeliger dan de normale toegangsprijs.

Pathé Kleuterbios

Bij Pathé Zaandam hebben ze ook speciale Kleuterbios-voorstellingen. Speciaal voor 3-6 jarigen met het licht niet helemaal uit en het geluid wat zachter. Toegang is inclusief Kids combo (drankje zonder prik, zoete of zoute popcorn, zacht snoep en een cadeautje), diploma en kleurplaat. Zo wordt naar de bioscoop gaan met je kids een enorm feest!

Lekker naar de bios bij Pathé Zaandam

Je vindt de Pathé Bioscoop in Zaandam op loopafstand van het NS station. Ook vanuit andere plaatsen kun je er dus prima naar de film. Kom je met de auto, dan is parkeren in Q-Park Hermitage het handigst. Aan het buffet kun je kortingskaarten kopen voor de parking, waardoor dat wat goedkoper wordt.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!