FluXus

FluXus Bekijk foto's

Bij FluXus kan iedereen actief bezig zijn met muziek, beeldende kunst, dans, digitale media, theater en musical. De persoonlijke en creatieve ontwikkeling staat daarbij voorop. FluXus biedt hiervoor de geschikte voorzieningen, goede docenten en een zeer uitgebreid programma.

FluXus in Zaanstad: voor creatieve ontwikkeling

Bij FluXus kun je terecht voor:

1. Cursussen vrije tijd

FluXus is dé plek in Zaanstad waar je de meeste en meest veelzijdige cursussen vindt op het gebied van kunst en cultuur. Alle lessen worden gegeven door bevlogen, professionele docenten, die daarnaast uitvoerend kunstenaar of muzikant zijn.

Verschillende cursussen bij FluXus voor kids vind je onder onze Clubs!

2. Verhuur lokalen en zalen

Bij FluXus een leslokaal huren en je cursussen hier op de site tonen? Lees er meer over op de pagina 'Docent worden'. Zoek een een lokaal of zaal voor bijvoorbeeld een voorstelling, presentatie of een activiteit? Ook daarvoor kun je bij FluXus terecht.

3. Onderwijs

FluXus ondersteunt de cultuureducatie in het onderwijs in Zaanstad, Wormerland en Oostzaan. In het basisonderwijs zorgt FluXus bijvoorbeeld voor Het Cultuurmenu, actieve kunstbeoefening en brede school-activiteiten. Op het voortgezet onderwijs kent men FluXus van het Rondje Cultuur en andere projecten en workshop.

4. Podium DE FLUX

DE FLUX is het pop- en cultuurpodium van Zaanstad, met een programma van live muziek en dance-avonden. DE FLUX staat open voor culturele initiatieven en experimenten van jongeren uit de Zaanstreek. De Popschool en ReSpawn maken onderdeel uit van DE FLUX.

Soms is er bij DE FLUX een leuke kindervoorstelling, die vind je dan natuurlijk in de Go-Kids agenda.

Dol op leuke gezinsuitjes en kinderfeestjes?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Zaanstreek-Waterland aan!

GRATIS KidsTips!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor

Log In