De eerste helft van de zomervakantie zit erop - nog drie weken te gaan. Vermaken jullie je nog een beetje? Mocht je inspiratie kunnen  gebruiken voor leuke uitstapjes in de komende drie weken: bij deze!

Veel plezier!
groetjes, Anneke

 

Voor na de vakantie: de inschrijving voor de 9-weekse ninja-avonturen (vanaf groep 1) van de Ninja Academie in Hoorn (Zwaag) vanaf september is geopend. 

Snel aanmelden!
 
Al naar het Museum van de 20e eeuw in Hoorn geweest? Daar kunnen de kids deze vakantie gratis een tof vogelhuisje knutselen!
Ook in Hoorn: in het Westfries Museum hebben ze superleuke activiteiten hebben voor kids? Check het Familiespoor en de Knipkunst!
 
Niet vergeten een keer het Blotevoetenpad Gouwe Voeten te lopen... en in het Streekbos is nog veel meer te doen, zoals het klimbos.
Lekker bezig zijn met de kids: dat lukt prima bij Wat Aars in Onderdijk: midgetgolf, biljartgolf, poolball of curling - wat gaan jullie doen?
 
Pannenkoeken eten tussen de treinen en in een treinstoel... dat kan alléén bij Het Pannenkoekenstation in Opperdoes. Zo leuk daar!
Altijd lekker in de vakantie: een dagje zwemmen met de kinderen! Fijn overdekt in De Waterhoorn of juist in de open lucht bij De Wijzend.
 
Natuurlijk is er in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen ook van alles te beleven voor groot en klein. Nieuw en supertof: Zee vol verhalen.
Gezellig met de kids naar Kasteel Radboud in Medemblik - daar is altijd van alles te doen voor de kinderen. Zoals... nog een aantal keer de valkenier!
 
Niet ver van Westfriesland ligt Waterland - óók een mooi gebied. Ga het verkennen op de fiets of varend, met 10% Go-Kids korting!
Is jouw kind dol op dino's? World of Dino's is deze vakantie te zien in de Jaarbeurs Utrecht - te boeken met 20% korting via Go-Kids....
 
Heb je ons Go-Kids overzicht van meer dan 200 toffe uitjes al bekeken, handig onderverdeeld per provincie? Met 50 uitjes in Noord-Holland!
Ik heb nog meer leuke uitjes met kortingen - door heel Nederland - voor je op een rij gezet. Doe er je voordeel mee als je een dagje op pad gaat!
 
 
Go-Kids thema Feestpakketten!
 
 
 
Alle agendatips! ►

Ga je buiten de regio op pad?

Wist je dat we bij Go-Kids inmiddels alweer 26 regio's hebben? Er zijn dus heeeel veel plekken in Nederland waar je Go-Kids kunt raadplegen voor de leukste gezinsuitjes tijdens jouw weekendje of weekje weg!