Zin een een leuk dagje in Westfriesland voor het hele gezin of de hele familie? Bij Wat Aars in Onderdijk ben je helemaal op het juiste adres.

Wat is er te doen bij Wat Aars?

Er is bij Wat Aars van alles te beleven, leuk voor jong en oud:

  • Midgetgolf
  • Biljartgolf
  • Curling
  • Poolball
  • Oud-Hollandse spellen

Midgetgolf 18 holes

"WAT AARS" heeft een fraai aangelegd nieuw 18 holes midgetgolf park. De mooie groene ligging aan de IJsselmeerdijk geeft een gezellige sfeer. Volop zon én volop schaduw, kortom; voor elk wat wils. Plezier voor jong en oud!!

Midgetgolf bij Wat Aars in Onderdijk Westfriesland

Biljartgolf 18 holes

Biljartgolf is eigenlijk een combinatie van midgetgolf en biljarten. Dezelfde hindernissen als bij midgetgolf maar dan op tafelhoogte en met een keu. Een gezellig spel voor iedereen en voor door doorgewinterde biljarter een grote uitdaging!

Biljartgolf bij Wat Aars in Onderdijk

Curling

Een variant op het ijscurling maar dan zonder de kou en de bezem! Curling wordt gespeeld in twee teams.

Curling bij Wat Aars in Onderdijk Westfriesland

Poolball

Poolball brengt voetbal en poolen samen. Zoals de naam doet vermoeden is het poolen waarbij de harde bal is vervangen door een voetbal en de tafel door een speelveld van 8x4,5 meter! Eigenlijk is Poolball gewoon poolen zoals je kent uit de kroeg, maar in plaats van te spelen met een keu en kleine harde ballen gebruik je je benen en zijn de speelballen van voetbalformaat. De regels zijn verder gelijk.

Poolball bij Wat Aars in Onderdijk Westfriesland

Oud-Hollandse spellen

Diverse Oud-Hollandse spellen. O.a. reuzesjoelen, stokkenvangen, ringwerpen, keezen, bulls-eye schieten, H-ringspel, reuzen-mens-erger-je-niet...... Dit kun je alleen op afspraak doen.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Westfriesland aan!

GRATIS KidsTips!