Je hebt misschien wel gemerkt dat ik nogal dol ben op de Ninja Academie. Kinderen en ouders ook, want het Ninja Zomerkamp waar ik laatst over schreef is al helemaal volgeboekt. En logisch... het is zó leuk wat ze daar doen!

Ninja avontuur in 9 weken

Gelukkig kunnen kinderen niet alleen hun ninja skills trainen tijdens het kamp, maar is er vanaf september alweer een superleuke lessenserie van 9 weken bij de Ninja Academie in Hoorn. In die serie beleven ze een waanzinnig leuk avontuur vol ninja skills, draken en samoerai!

Avontuur voor kleuters

Avontuur voor kids

Trainen en samenwerken

Eerst gaan ze trainen om goed voorbereid aan de missie te beginnen. Sluiptechnieken, behendigheid, nóg beter leren vechten en zeker ook het team versterken. De grote kracht van ninja's is immers samenwerken.

Tijdens de missie moeten de kinderen allerlei puzzels oplossen en obstakels overwinnen. En altijd alert zijn, want de vijand ligt op de loer...

Ninja avontuur met de Ninja Academie

Geweldige manier om in beweging te zijn

De kids beleven een spannend avontuur en zijn ondertussen heerlijk in beweging, op allerlei verschillende manieren. De focus ligt tijdens de lessen niet op prestatie, maar op beleving en plezier - daardoor zijn ze leuk voor elk kind.  

Het is een afgeronde lessenserie, dus geen lidmaatschap voor langere tijd. Na die 9 weken kun je gewoon beslissen of je doorgaat met het vervolg - of niet. Dikke kans dat jouw kind zó enthousiast is dat het dat je eigenlijk de vraag niet eens hoeft te stellen.

Ninja kronen bij de Ninja Academie

Avonturen voor kleuters en kids in Hoorn

Er zijn vanaf september 2020 twee 9-weekse avonturen die kinderen kinderen kunnen meebeleven in Hoorn:

Avontuur voor kleuters

  • voor kids (groep 3/4 en groep 5 en hoger): De aanval van de Oni
    • op dinsdagmiddag in de gymzaal van Het Koraal
    • op donderdagmiddag in de gymzaal van De Meander

Avontuur voor kids

Check snel of ze nog plek hebben en schrijf in voor het te laat is!