Sleutelbloemstraat 71d, 7322 AJ Apeldoorn

Bij Monkey Town Apeldoorn kunnen kinderen klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines, voetballen of basketballen. Een super indoor speelparadijs

Monkey Town Apeldoorn

Apen alarm!  Klimmen door een junglepad en een super hoge glijbaan om vanaf te glijden! Dat klinkt toch te gek? 

Wij zijn er al geweest, super leuk, wil je weten hoe ons dagje was? Lees onze blog.

Monkey Town Apeldoorn glijbaan

De ballenbak in met mijn aapjes

Peuters

Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht. Ideaal dus! Er is zelfs een speciaal peutertarief.

Monkey Town peuterochtend

Begeleiders zijn GRATIS

Begeleiders zijn gratis, maar wel verplicht! Geniet van heerlijke verse bonenkoffie, fijne stoelen en gratis Wi-Fi. 

Monkey Town prijzen

Monkey Town Apeldoorn staat voor: lokaal & betaalbaar voor iedereen! Daarnaast zijn veiligheid, hygiene en beleving voor jong en oud zeer belangrijk Monkey Town! 

Bekijk hier de tarieven

Leeftijd Monkey Town

Zodra kinderen kunnen kruipen kunnen zij zich vermaken bij Monkey Town. Het blijft hier leuk zolang ze op de basisschool zitten. Maar voor het ene kind is 12 jaar nog super leuk, terwijl een ander zich met 10 al minder uitgedaagd voelt. 

Kijk en luister goed naar je eigen kind, maar eigenlijk mag je komen spelen tot je 100ste. Want stiekem wil je als ouder toch ook wel van die glijbaan af!

Eten & drinken bij Monkey Town

Bij Monkey Town is er een uitgebreide kaart. Je kunt bij de horeca terecht voor heerlijke versnaperingen of wat te drinken. Voor de kinderen kun je heel handig een grote kan limonade bestellen. 

Monkey Town horeca 

Nieuw: Monkey Town Lasergame

Onder het grote klimparcours is een lasergame-area gebouwd met spannende blacklights in jungle stijl. Verdeeld over twee teams kunnen maximaal 12 kinderen het spel spelen. Of speel allemaal tegen elkaar. Inclusief instructie hebben de teams 10 minuten tijd elkaar uit te schakelen.

Monkey Town lasergame

Monkey Town Kinderfeestje

Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes klimmen, klauteren, rennen en springen! Laat je opsluiten in een Escape room, klim naar 7 meter hoogte en spring naar het 5 meter platform of ga aan de slag met graffiti en maak je eigen kunstwerk!

Een kinderfeestje bij Monkey Town Apeldoorn is gegarandeerd een feestje om nooit meer te vergeten!

>> Kijk hier voor alle kinderfeestjes

Tot snel, bij Monkey Town Apeldoorn!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor