Kom tijdens de kabouterweken naar het Bezoekerscentrum Nunspeet!

Loop samen met je kabouters het kabouterpad en misschien kom je wel een echte kabouter tegen!
Kinderen van 3 tot 7 jaar, maar ook oudere kinderen die in kabouters geloven, zijn van harte welkom bij het Bezoekerscentrum Nunspeet.


Tijdens de Kabouterweken speur je samen naar kaboutersporen. Denk aan geknakte grassprietjes op de plekken waar kabouters gepicknickt hebben, paddenstoelenbankjes en kleine voetsporen.
De speurtochten vinden plaats op het kabouterpad van het Bezoekerscentrum Nunspeet. De kinderen krijgen een rode puntmuts op en wat lekkers mee voor onderweg! Na afloop mogen ze de muts houden.


Alleen tijdens de kabouterweken is de speurtocht nog spannender dan buiten de herfstvakantie: dan is er langs het kabouterpad bij het Bezoekerscentrum Nunspeet een schatkistje verstopt. Wat erin zit is een geheim, maar één ding is zeker: het kind dat de schat vindt, krijgt een verrassing.
Daarnaast krijgt elk kindje een kleurplaat mee naar huis! Lever deze voor 7 november a.s. in en maak kans op leuke prijzen!

Het kabouterpad kost € 5,00 per kabouter en we vragen € 10,00 borg voor de begeleiderstas. (In verband met corona helaas dit jaar geen rode wangen en geen eigen knapzak mee)

Boeken kan via www.bezoekerscentrumnunspeet.nl/activiteiten/kabouterpad/