De leukste tips voor een hele gezellige meivakantie!

De meeste scholen in de regio Utrecht & Amersfoort hebben twee weken vakantie. En wat voor weken, Koningsdag en Moederdag vallen er ook in. Wij hebben weer zin om eropuit te gaan en hebben de leukste tips weer op een rijtje gezet. 
Houd ook onze AGENDA en natuurlijk de WEBSITE in de gaten voor de speciale vakantieactiviteiten. Ook hebben we leuke BLOGS op de website, zoals moestuinieren met kinderen, kindvriendelijke kastelen in Nederland en het leukste buitenspeelgoed

We wensen jullie een fijne tijd met elkaar!
Kindvriendelijke groet, Lianne 
Regiomanager Utrecht & Amersfoort

Koningsdag

We kunnen weer volop Koningsdag vieren! In veel plaatsen is er een gevarieerd programma! Natuurlijk kun je terecht voor kleedjesmarkten, springkussens en andere leuke kinderactiviteiten. 
Koningsdag

Uitjes in de meivakantie 

Binnenspeeltuinen

Uniek in de regio is Play-in. Daar heb je verschillende concepten onder een dak; Kids Paradise, het Trampolinepark, de Climb Walls, de Arcadehal, VR Experience en Escaperoom. 
Klik op de link en bekijk meteen de leuke kortingsacties! 
Play-in

Bij Monkey Town Maarsen zijn veel activiteiten gepland in de vakantie. Zo kun je op bepaalde dagen gratis Lasergamen, wordt er geschminkt, kun je je eigen Oehliebutton maken en is er een kinderdisco met DJ Blijwin. Bekijk snel de agenda!
Monkey Town Maarssen

In de regio zijn veel mogelijkheden voor binnenspeeltuinen. Mocht het een keer wat minder weer zijn, dan is er keuze genoeg!
Monkey Town Amersfoort
KidZcity
Indoorspeeltuin Plezier

WoerdenSport

Bij Batenstein in Woerden kun je terecht voor een dagje zwemmen en spelen. In de meivakantie is er een leuk programma in het zwembad en bij mooi weer is het goed vertoeven in de speeltuin van BatensteinBuiten met het spraypark en de midgetgolf
Zwemmen
BatensteinBuitenBij H2O in Harmelen wordt op dinsdagochtend 3 mei de Disneyfilm Encato in de zaal getoond. Aansluitend kun je recreatiezwemmen met opblaasattributen
H2O Harmelen

My first festival

In TivoliVredenburg is op 4 mei 2022 een nieuw editie van My First Festival! Het gebouw is omgebouwd tot het allerleukste familiefestival. Er zijn veel verschillende optredens. Wat dacht je van MEAU en Stefania
My first festival

Kasteel de Haar

In de meivakantie heeft Kasteel de Haar leuke extra activiteiten. Wist je dat er een spookje op het kasteel woont? Ze is haar vriendje kwijt en wil graag geholpen worden. Speel de escaperoute! Ook is het Privé verblijf Chatelet nog geopend. 
Kasteel de Haar

Jumpen 

Houden jouw kids van Jumpen? Bij JumpXL in Amersfoort en Jumpsquare in Nieuwegein kunnen ze springen naar hartelust! En wist je dat ze er ook supertoffe kinderfeestjes organiseren? 
Jump XL

Jumpsquare

Mondriaanhuis

Het Mondriaanhuis organiseert in de vakantie leuke workshops en activiteiten voor kinderen en hun familie. Het museum is ook extra geopend op maandagen.
Mondriaanhuis

Tante Truus Kitchen

De lekkerste pannenkoeken eten de kinderen bij Tante Truus in Houten. Dit kindvriendelijke restaurant is echt een uitje voor de kids! En met de gevarieeerde kaart, is het ook voor volwassenen een feest. 
Tante Truus

Dagje bij de boer helpen

Boer Arnold kan wel wat hulp gebruiken. Heeft jouw kind altijd al willen weten hoe het is om boer te zijn? Dan ben je van harte welkom om een dagje mee te helpen op Hoeve Ravenstein in Baarn
Hoeve Ravenstein

Klimbos

Een bezoek aan Klimbos Gooi Eemland in Lage Vuursche (Baarn) is een leuk dagje uit voor jong en oud. Je vindt hier uitdagende bruggen, netten, stevige lianen en hele gave tokkelbanen.
Klimbos

Oude ambachtenmuseum

Tijdens de meivakantie is een bezoekje aan het Oude ambachten & speelgoedmuseum in Terschuur een echte aanrader. Op 30 april is er een extra activiteit: Poppentheater Doll Op komt langs voor een poppenkastvoorstelling.
Oude Ambachtenmuseum

 

Gave dagkampen... Geef je gauw op!

OKKIE dagen bij Play-in

Een heerlijke dag vol leuke activiteiten voor je kind? Daar hebben wij een leuk idee voor: de OKKIEdagen bij Play-in in Utrecht.
Je maakt gebruik van de faciliteiten van Play-in: Kids Paradise, Arcadehal, Climb walls en Trampolinepark tijdens deze leuke dagen!
OKKIE dagen

Multisportdag

Op 4 mei organiseert Monkey Moves een apeleuke multisport sportdagen voor kinderen. De apekoppies gaan echt op jungle avontuur en leren super veel nieuwe beweegvaardigheden. Samen met mascotte Apie gaan ze alle jungle vriendjes bezoeken. Onder professionele begeleiding wordt er gedanst, spelletjes en verschillende sporten gedaan en wordt er geknutseld. 
Multisportdag

Deals

Heel Holland Speurt

Een leuke speurtocht door een stad? In Utrecht en Amersfoort kun je terecht voor de stadsspeurtocht (10+) of het familie detectivespel (8+). Check de kortingscode op onze site en ontvang 10% korting! 
Heel Holland Speurt

Clubs

Freerunnen

Is je kind op zoek naar een coole sport? Dan kun je bij JUMP Freerun in Houten terecht voor gave freerunlessen.  
Je kunt er ook terecht voor Kinderfeestjes.
JUMP Freerun

Nieuw op de website

Graffitifun

Wist je dat graffitifeestjes ontzettend populair zijn onder kinderen? In Utrecht, Vleuten, Nieuwegein en Vinkeveen heeft Graffitiun prachtige locaties om een spetterend feestje te geven, waarbij kinderen hun eigen kunstwerk maken! 
Graffitifun

Sensation air

Voor een kinderfeestje thuis huur je een springkussen bij SensationAir. Je kinderfeestje wordt hiermee onvergetelijk en een groot succes. Er zijn verschillende varianten, voor een kleine en grote tuin is er keuze genoeg. 
Sensation Air

Kinderfeestjes in the spotlights

Tipi slaapfeestje

Slaapfeestjes zijn een grote hit bij wat oudere kinderen. Dansschool Dansja in IJsselstein verhuurt supergave tipi's voor een geweldig slaapfeestje. Kies voor Sweet Dreams, Tik Tok, Game On of Voetbal! 
Tipi slaapfeestje

Super Pretfeestje

Een kinderfeestje bij De Pretfabriek in is het allerleukste feest! Aldus Noud van 7 die zijn kinderfeestje bij De Pretfabriek in Woerden mocht vieren! Logisch ook, wij vierden het Super Pretfeestje met zijn vriendjes. Wil je weten waarom hij het zo leuk vond? Lees het in ons blog. 
Super Pretfeestje

Zet alvast in je agenda voor de zomervakantie

Vinea zomerkampen

Op kamp, kinderen vinden het fantastisch. Maar hoe vind je een geschikt zomerkamp voor je kind? Bij Vinea kun je terecht voor gave kampen in verschillende thema's. En via onze site ontvang je € 20,00 korting per boeking! 
Vinea zomerkampen

Lego zomerkampen

In de zomervakantie zijn er weer verschillende Lego zomerkampen van e2 Young Engineers. Tijdens de kampen gaan de kinderen aan de slag met bouwkits vol technisch Lego! Schrijf je kind nu vast in om verzekerd te zijn van een plekje!
Lego zomerkampen

Moederdag

P.s. Sssst.... Dit is NIET voor moeders ;-)
De leukste MOEDERDAG tips vind je hier!