Vier jij jouw kinderfeestje thuis? Huur een springkussen bij SensationAir en jouw kinderfeestje is compleet en een groot succes! Samen zullen jullie je niet vervelen en bovendien uren springplezier hebben. Voor grote en of kleine tuinen, voor iedereen is er een passende oplossing.

Springkussen op jouw kinderfeestje

Het maakt niet uit wat jij leuk vindt, want bij ieder thema is een passende springkussen te vinden. Van grote springkussens tot kleinere versies, van dino's tot unicorns. Bovendien is een luchtkussen of stormbaan leuk voor alle leeftijden! En jouw kinderfeestje is thuis niet compleet zonder een mooie springkussen.

Ruime keuze aan springkussens

Er is een ruime keuze aan springkussens voor jouw kinderfeestje. Of je nu voldoende ruimte hebt of een kleine stuk. Een speelkussen, open of gesloten springkussen met of zonder glijbaan, silene disco's, stormbanen of andere spelkussens past altijd!

Laat de springkussen bij jou thuis bezorgen!

Het team zorgt ervoor dat de springkussen bij jou thuis wordt afgeleverd en helemaal klaar staat voor gebruik. Dit kan in de hele regio Utrecht & Amersfoort; van Vleuten, De Meern, Utrecht, Nieuwegein, Vianen, Houten, Maarn, Doorn, Driebergen, Zeist tot Maarssen, Vinkeveen, Amersfoort, Soest en Woudenberg. Ze komen de luchtkussens netjes brengen en weer ophalen. Dat scheelt een hoop werk! Ophalen kan natuurlijk ook gewoon op de locatie in Utrecht en Amersfoort.

Gecertificeerde springkussens

Uiteraard voldoen alle springkussens aan de normen en hebben ze de benodigde certificaten. Dit zijn dan ook springkussens van hoge kwaliteit.

Huur een springkussen!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Indoor
  • Outdoor