Eieren in de paastak hangen, eieren zoeken, eieren versieren en eieren eten; het is weer Pasen! Natuurlijk is er nog veel meer te doen tijdens pasen. Wij hebben de leukste tips om eropuit te gaan  op een rijtje gezet, ook voor versiering thuis. Wij hebben een top 10 gemaakt van de leukste uitjes tijdens de paasdagen in de regio Utrecht & Amersfoort en hebben leuke knutsels om het huis nog verder te versieren. 
Geniet van een lang paasweekend, al duurt het deze keer een uurtje korter ;-)

Eropuit in het paasweekend

1. Pasen en opening seizoen BatensteinBuiten 

Het is bijna zover, Pasen staat voor de deur en dat betekent dat de paashaas ook in Batenstein zijn opwachting maakt! Hij heeft namelijk allemaal paaseieren verstopt in BatensteinBuiten en jij kan ze komen zoeken. Op 2e Paasdag ben je hier welkom voor en dan opent ook het seizoen van BatensteinBuiten. 
Batenstein Woerden >

Dukkie-Pasen

2. Pasen in De Pretfabriek Woerden

Kom je eieren zoeken bij De Pretfabriek in Woerden op 30 maart en 1e en 2e paasdag? Geniet lekker van een brunch die je ter plekke kunt bestellen. Reserveer een tijdslot en geniet van de paasdagen!
De Pretfabriek Woerden >

3. Kleuterbios KinePolis 

De Kleuterbios is speciaal voor kinderen van 2 tot 6 jaar op zondagochtend bij Kinepolis. Tijdens de Kleuterbios is het geluid van de film wat gedempt het blijft het licht in de zaal gedeeltelijk aan. Na afloop krijgen de kinderen een echt filmdiploma mee naar huis! Dit weekend in de kleuterbios: Katak, de dappere beloega!
Kleuterbios >

4. Kasteel de Haar

Ga op jacht naar het gouden ei tijdens de paasspeurtocht in het doolhof van Kasteel de Haar!
Paasspeurtocht >
Kasteel de Haar

5. Jonge dieren kijken DierenPark Amersfoort

Niets is leuker dan jonge dieren kijken, bij DierenPark Amersfoort zijn er al veel kleintjes geboren! Ook zijn er verschillende dieren die eieren hebben gelegd. 
Geniet van de lente in DierenPark Amersfoort.
Dierenpark Amersfoort >

6. Pasen en kuikentjesdagen bij de Flierefluiter

Speelboerderij de Flierefluiter in Raalte is dé plek waar plezier en dierenliefde samenkomen! Heb jij altijd al eens schattige kuikentjes willen bewonderen? Dan zijn deze Kuikentjesweken van 16 maart t/m 14 april echt iets voor jou! Binnen deze Kuikentjesweken valt ook nog het grote Paasevent bij de Flierefluiter. Tijdens dit leuke evenement worden er allerlei extra activiteiten georganiseerd welke je absoluut niet wilt missen!
Pasen en Kuikentjesdagen >
Flierefluiter Pasen

7. Play-in Utrecht

Tijdens de paasdagen is Play-in Utrecht geopend. Er is ontzettend veel te doen. Ga bijvoorbeeld klimmen, jumpen, spelletjes spelen, doe de X-Cube Escaperoom of leef je uit in het Kids Paradise!
Reserveer bij Play-in >

8. Hoppaaa! Foodtruckfestival Breukelen

Van zaterdag 30 maart t/m maandag 1 april vindt de HOPPAAA! Foodtruckfestival plaatst op park Boom en Bosch in Breukelen. Hier vind je heerlijke gerechten en voor de kinderen is er volop vermaak! Toegang tot de festivals is geheel gratis.
Hoppaaa! Foodtruckfestival Breukelen >
Hoppaaa! Foodtruckfestival Breukelen

9. Activiteiten bij Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum in Soesterberg is beide paasdagen geopend! En er zijn buiten activiteiten gepland: mini-tank en mini-jeep rijden en meerijden militair voertuig.
Nationaal Militair Museum >

10. Naar de Kermis!

Er zijn in het paasweekend verschillende kermissen in de regio Utrecht & Amersfoort.
Kermis in IJsselstein >
Kermis in Maarsseveen > 
Kermis Soesterberg >

Paasversiering knutselen

Willen de kinderen nog wat leuks knutselen voor op de brunchtafel? Wij hebben een aantal leuke printables van een paashaas, eierdopje en een vrolijke placemat!
Download gratis >
Paasknutsels

Vrolijk pasen!