Klimbos Gooi Eemland Lage Vuursche  

Hoge Vuurseweg 9, 3749 AB Baarn

  Weer geopend vanaf 30 maart t/m 3 november 2019!

  Een bezoek aan het Klimbos is een leuk dagje uit voor jong en oud. Je vindt hier uitdagende bruggen, netten, stevige lianen en hele gave tokkelbanen. In het Klimbos zijn er maar liefst 4 verschillende junior routes, uniek in Nederland. Vanaf een minimale reikhoogte van 1.30m kun je al starten met de oranje routes in het Juniorbos. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen beginnen met klimmen en klauteren!

  Een bezoek aan het Klimbos duurt ongeveer 3,5 uur.

  Ouders klimmen mee!

  Als volwassene kun je mee klimmen met je kind of kleinkind, maar je kunt ook zelf aan de slag. Voor het volwassene bos heb je een minimale reikhoogte van 1.60m nodig. Elke route verschilt in niveau en hoogte. De groene route De Kroning is mooi om mee te beginnen. Na de warming-up is de blauwe route In de Draeck met een hoogte van 5 tot 7 meter een leuke uitdaging. Kun je er geen genoeg van krijgen? Klim dan ook nog de rode route Je Willem met een hoogte van 10 tot 15 meter.

  Voor diegene die houden van een echte uitdaging adviseren we de zwarte route Maximaal. Deze route gaat tot maar liefst 22,5 meter hoog. Voor een echte adrenaline kick sluit je af met de grijze route waarbij je een vrije val maakt en met de bungee in een gigantisch net beland. In totaal heb je 3,5 uur tijd om te klimmen, dus leef je van harte uit!

  Wat je absoluut niet mag overslaan is de Tokkelroute. Je zweeft in de deze route over een enorme natuurlijk gevormde kuil. Een bijzondere ervaring!

  100% veilig

  Het is soms wel even slikken als je hoog tussen de boomtoppen staat, maar wees niet bang! Veiligheid is gegarandeerd door ons continue zekersysteem. Hierdoor kan iedereen zelfstandig klimmen. Ook houden onze professionele instructeurs toezicht en bieden je hulp waar nodig.

  Adres

  • Adres: Hoge Vuurseweg 9
  • Stad:  Baarn
  • Land:  NL
  • Postcode:  3749 AB