Het nieuwe jaar is al lekker op stoom, en wij bij Go-Kids 't Gooi ook. Daarom vonden we het leuk om je KidsTips te geven, met allerlei tips voor je gezin. Wil je er nog meer? Check de Go-Kids agenda en de rest van onze website!

Veel plezier met deze nieuwe KidsTips!
groetjes, Anneke & Nadine

 

 
GRATIS PEUTERJUMPEN? 

Heb je de heerlijke winactie op onze Facebook en/of Instagram tijdlijn al gezien? Je kunt vrijkaarten winnen voor Flight Deck 53, bijvoorbeeld te gebruiken voor de superlieve Peuterjump ochtenden...

Doe mee!
 
TELEKIDS MUSICALSCHOOL
In Laren hebben we een échte Telekids MusicalSchool... hoe gaaf als je kind daar leert zingen, dansen en acteren toch? In februari zijn er weer proeflessen, ga een kijkje nemen!
In de Go-Kids agenda
Zondag is het weer Schuttersdag op het Vestingmuseum in Naarden. Ze gaan de kanonnen laten bulderen, machtig mooi voor de kids toch?
Volgende week zondag: kinderconcert Julia en de Wolven (5+) bij het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum.
Woensdag beginnen de Nationale Voorleesdagen - met veel activiteiten rondom het Prentenboek van het Jaar: Moppereend.
De komende zondagen speelt Theatergroep Fusie het verhaal van Alice in Wonderland bij Santbergen in Hilversum.
Tot en met zondag in de Jaarbeurs Utrecht: de Vakantiebeurs 2020! Ga lekker ideetjes opdoen... er is van alles te doen voor de kids!
Zin in een dagje Amsterdam? Zaterdag kun je gratis een bosje tulpen plukken op de Dam ivm Nationale Tulpendag.
Gezinsuitjes in 't Gooi
Indoor spelen is altijd een feestje voor de kids - heerlijk bij Spelekids in Loosdrecht - evt in combinatie met activiteiten bij de Avontuurfabriek.
Lekker zwemmen met je gezin, dat is heerlijk voor jou én je kids. Bijv. in Optisport zwembad De Lieberg in Hilversum of De Meent in Huizen.
De Haven van Huizen is een heerlijk kindvriendelijk restaurant met een toffe actie: kinderen eten gratis op vertoon van een diploma...
Gezellig fluorgolf spelen, led bowlen, lasergamen, film kijken... bij de Avontuurfabriek is altijd iets superleuks te doen met je gezin!
Helemaal los gaan op de trampolines van Flight Deck 53 in Hilversum: wát een prachtige plek om te jumpen, in de monumentale Clemenskerk...
Weleens met naar City of Wesopa in Weesp geweest? Ze hebben regelmatig een film of voorstelling voor kids op het programma.
Kinderfeestjes in 't Gooi
Zwemmen op je feestje? Bij De Lieberg in Hilversum vier je een fijn zwemfeestje of een snorkelfeestje - met lekker smullen na afloop.
Altijd een succes: een feestje bij indoor speelparadijs Spelekids in Loosdrecht. Lekker spelen maar je kunt er van alles bij boeken.
Circus... elk kind is er dol op toch? Hoe leuk dus om een Circusfeestje te vieren? Circus Sambal komt naar je toe en regelt 't voor je.
Wéét je wat fijn is? Als het mooiste magische kinderfeest helemaal voor je geregeld wordt... The Party Fairy doet dat geweldig - checken!
Wat dacht je van een coole Kinderdisco met een echte DJ en leuke spelletjes? Blijwin komt naar je toe en maakt er een topfeest van.
Wat dacht je van een ervaren goochelaar op het feest voor jouw jarige kind? Goochelaar Dennis komt graag langs met zijn show!
Lasergamen is één van de vele activiteiten die je kunt kiezen bij een kinderfeestje in de Avontuurfabriek in Loosdrecht. Of karten. Of bowlen. Of fluorgolf. Of....
Bij Optisport zwembad De Meent in Huizen kun je een stormbaanfeestje boeken: lekker stoer over de stormbaan mét natuurlijk eten, drinken en ijsje.
 
 
Alle feestjes! ►