Speelparadijs Spelekids in Loosdrecht  

Industrieweg 12, 1231KH Nieuw Loosdrecht

  Bij indoor speelparadijs Spelekids kunnen kinderen heerlijk glijden, klimmen, draaien, springen en nog veel meer. Met loungehoek en buitenterras voor ouders!

  Speciaal peutergedeelte bij Spelekids

  In de peuterzone kunnen de kleintjes tot 3 jaar afgeschermd spelen. Ouders kunnen daar gemakkelijk naast zitten om de kindjes goed in de gaten te houden. Voor hen is er ook de speciale peuterochtend: op doordeweekse dagen is de entree in de ochtend voor hen lager!

  Loungehoek en buitenterras op de 1e verdieping

  Op de eerste verdieping van Spelekids vind je een heerlijke plek voor ouders. Daar kun je een beetje apart zitten van de speeldrukte, zodat je  - als jouw kids oud genoeg zijn om zelfstandig te spelen beneden - rustig kun lezen, werken, tv kijken en/of loungen. Er is ook een buitenterras voor mooie dagen.

  Gratis wifi, stroom en laptop in bruikleen

  Wil je werken terwijl de kids lekker spelen? Bij Spelekids hebben ze niet alleen gratis Wifi - er is een speciale laptophoek waar je ook stroom hebt. Je kunt er zelfs een laptop lenen als je die van jou vergeten bent.

  Indoor speelparadijs met Peter Panda

  Peter Panda is de mascotte van Spelekids. Deze panda is regelmatig te vinden in het speelparadijs. Ook mogen de kinderen altijd spelen in de blauwe en roze zomerhuisjes van Peter Panda, die je vindt bij Spelekids.

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in ‘t Gooi?
  We sturen ze je met plezier GRATIS in de mail!

  GRATIS UitTips!

  Adres

  • Adres: Industrieweg 12
  • Stad:  Nieuw Loosdrecht
  • Land: 
  • Postcode:  1231KH