Speelparadijs Spelekids in Loosdrecht

Industrieweg 12, 1231KH Nieuw Loosdrecht

Bij indoor speelparadijs Spelekids kunnen kinderen heerlijk glijden, klimmen, draaien, springen en nog veel meer. Met loungehoek en buitenterras voor ouders!

Speciaal peutergedeelte bij Spelekids

In de peuterzone kunnen de kleintjes tot 3 jaar afgeschermd spelen. Ouders kunnen daar gemakkelijk naast zitten om de kindjes goed in de gaten te houden. Voor hen is er ook de speciale peuterochtend: op doordeweekse dagen is de entree in de ochtend voor hen lager!

Loungehoek en buitenterras op de 1e verdieping

Op de eerste verdieping van Spelekids vind je een heerlijke plek voor ouders. Daar kun je een beetje apart zitten van de speeldrukte, zodat je  - als jouw kids oud genoeg zijn om zelfstandig te spelen beneden - rustig kun lezen, werken, tv kijken en/of loungen. Er is ook een buitenterras voor mooie dagen.

Gratis wifi, stroom en laptop in bruikleen

Wil je werken terwijl de kids lekker spelen? Bij Spelekids hebben ze niet alleen gratis Wifi - er is een speciale laptophoek waar je ook stroom hebt. Je kunt er zelfs een laptop lenen als je die van jou vergeten bent.

Indoor speelparadijs met Peter Panda

Peter Panda is de mascotte van Spelekids. Deze panda is regelmatig te vinden in het speelparadijs. Ook mogen de kinderen altijd spelen in de blauwe en roze zomerhuisjes van Peter Panda, die je vindt bij Spelekids.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!