Flight Deck 53: dat is jumpen en freerunnen in de rijksmonumentale Clemenskerk in Hilversum! Een super sportief en gezellig uitje voor jong en oud. Boek nu een jumpsessie en ga lekker jumpen in het mooiste en beste indoor springpark van Nederland.

Trampolines en meer in Hilversum

Van individuele jump en freerunning sessies, jumplessen aan de Flight Deck Academy, sportieve kinderfeestjes tot gymlessen voor het BO en VO. Het kan allemaal bij Flight Deck 53 Academy & Trampolinepark in Hilversum.

Activiteiten naast jumpen en freerunning

Naast jumpen en freerunning is er nog een hoop meer te beleven bij Flight Deck 53. Wat denk je van vechten als een echte gladiator boven een foam pit? Of helemaal losgaan op een freestyle springkussen, waar je perfecte salto's op kunt oefenen? Dit en nog véél meer beleef je bij Flight Deck 53.

Speciale jumpsokken verplicht bij Flight Deck 53

Speciale jumpsokken met antislipzolen zijn verplicht bij Flight Deck 53. Je kunt ze online of bij de check-in balie aanschaffen. De sokken zijn meerdere keren te gebruiken. Heb je al speciale jumpsokken, dan mag je die natuurlijk ook gebruiken (ze dienen wel in goede staat te verkeren).

Dol op leuke gezinsuitjes en kinderfeestjes?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in ‘t Gooi aan!

GRATIS KidsTips!