Speciaal voor de little pumpkins organiseert Restaurant De Haven van Huizen op zondag 27 oktober een kids workshop pompoen uithollen & snijden. Samen met partner Driessen Food zijn de beste pompoenen geselecteerd. 

Halloween-workshop Pompoen snijden voor kinderen

In een speciaal omgetoverde Havenzaal Halloween Area worden de kinderen ontvangen. Zij gaan uiteraard onder begeleiding aan de slag met een pompoen. Uithollen, snijden en versieren. Maak je je pompoen met een boos, eng, of wellicht een lief gezicht? Laat je fantasie de vrije loop, alles kan. Na afloop kun je je eigen pompoen thuis een mooie plek geven, met of zonder lichtje erin, net wat je leuk vindt.

Voor de workshop zijn er 2 tijdstippen waarop ingeschreven kan worden. Er kunnen maximaal 25 kinderen per workshop deelnemen. Dus VOL = VOL.

De kosten voor de workshop zijn 9,-per kind. (Dit is inclusief een pompoen, spekjes en limonade).

Blok 1 | 13.00-14.00 uur
Blok 2 | 15.00-16.00 uur

Prijzen bij De Haven van Huizen!

De mooiste Halloween pompoen ontvangt een leuke prijs. Je mag dan samen met je vriendje of vriendinnetje bij De Haven van Huizen samen een kindermenu komen eten. Uiteraard met een ijsje en een tof puzzel-kleurboek.

Belangrijke info voor de ouders, opa’s & oma’s:
Tijdens de pompoen workshop is restaurant De Haven van Huizen gewoon geopend. Blijft u gezellig lunchen, borrelen of dineren en van het uitzicht genieten terwijl uw kind (eren) druk zijn met de pompoen workshop?!

Inschrijven voor de workshop kan via de website van de Haven van Huizen.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!