Uitjes met korting in Overijssel

Met kinderen eropuit naar grotere pretparken of dierentuinen is vaak niet goedkoop. En als je dan ook nog eens vaker weg wilt in een jaar ben je best heel wat geld kwijt. Daarom wisselen wij thuis onze uitjes vaak ook af met goedkope uitjes, of we kiezen zelfs voor gratis uitjes of we gaan dus op zoek naar uitjes met korting.

Kortingenboekje GRATIS download!

In dit blog met de leukste uitjes met korting hebben alle regiomanagers van Go-Kids in Overijssel allerlei leuke tips van uitjes met korting in de provincie voor je op een rij gezet. We zijn wel echte Nederlanders.

Zegels sparen en kortingsbonnen 

Regelmatig doen wij mee met leuke acties en sparen zegels voor uitjes. Of we vragen het aan de buurvrouw of opa en oma. Je kunt bijvoorbeeld zegels sparen via Eurosparen van Campina(alleen nog in 2022) of de Efteling zegels van de Albert Heijn of de Jumbo spaar app. In de Postcodeloterij agenda staan ook altijd leuke bonnen om voor minder geld op pad te kunnen gaan. Of de VIP kaart van de Vriendenloterij. En natuurlijk vind je veel kortingen terug op onze eigen deals pagina. Hier vind je ook heel veel jaarlidmaatschappen of 10-strippenkaarten acties van verschillende parken in terug.

Er zijn veel gratis uitjes of uitjes met korting via een spaaractie en of kaart te verkrijgen. We noemen een paar voorbeelden.

ANNO museum in Zwolle, Oyfo Techniekmuseum, Rijkmuseum Twenthe, Pathé, Vue en Kinepolis, Museumfabriek, Kasteel het Nijnenhuis, Museum de Fundatie, Avonturenpark Hellendoorn,  Attractiepark Slagharen, Nature Games.

De Museumfabriek

Korting op dagje uit in Overijssel

Heb je plannen voor een dagje weg. Als je deze op tijd maakt heb je ook mer tijd om op zoek te gaan naar kortingen voor een dagje uit in Overijssel. Wij hebben er alvast een paar voor je opgezocht.

  • Een van de meest toffe kortingsacties op dit moment is toch wel de World of Dinos kortingsdeal. Via Go-Kids koop je heel handig de tickets met 20% korting. 
  • Bij Go-Kids hebben we ook leuke speurtochten: ga bijvoorbeeld speuren in Deventer Via ons bestel je kaartjes met 10% korting.
  • Als je lid bent van de ANWB kun je ook bij vele uitjes leuke kortingen ontvangen. Wist jij dat je via Go-Kids voor slechts €7,50 lid kan worden van de ANWB? waarbij je het hele jaar recht hebben op leden voordelen voor uitjes en de ANWB winkel. Een normaal erop uit lidmaatschap kost €15,50.  

Check het e-magazine waar je alle kortingen terugvindt. 

Jaarkaarten en zomer abonnementen 

Bij veel speeltuinen, pretparken en zwembaden zijn er speciale zomerabonnementen of acties. Houd deze ook in de gaten! 

  • Zo heb je bij Monkey Town Enschede bijvoorbeeld een zomerdeal waarbij je voor Entree + Smulbox €13,95 i.p.v. €17,15 betaalt. 
  • Bij alle Jumpsquare en Jump XL vestigingen geniet je deze zomer van een summerdeal. (check de advertentie in ons e-magazine!) 
  • Bij de Museumfabriek en het Rijksmuseum Enschede koop je voor € 25,- een familiejaarkaart en heb je zelfs het hele jaar entree voor dit bedrag. (check de advertentie in ons e-magazine!)
  • Deze zomer reis je via 'ervaar het ov' heel erg voordelig per trein of bus! Kinderen betalen zelfs maar € 1,-!

Ervaar het ov summer sale

Korting bij FC Twente Kidsclub

Als je kind (tot en met 12 jaar) lid is van de Kidsclub van FC Twente kost dat € 25,- per seizoen. Ook als je kind geen FC Twente fan is (of papa liever Heracles of PEC ziet voetballen ;)) loont dit! Want als lid van de Kidsclub van FC Twente krijg je flinke kortingen op leuke uitjes voor het hele gezin en heb je jouw investering heel snel terug verdiend! Onderstaand enkele voorbeelden:

Voordeeluitjes in Overijssel

Ontdek bij voordeeluitjes de voordeligste hotels en vakantieparken in Overijssel.Uitjes met korting in Overijssel

* Check voordat je op pad gaat altijd de website van de bestemming. Het kan zijn dat kortingen niet meer geldig zijn of dat bepaalde activiteiten zijn uitgesloten van de korting. Ook kunnen openingstijden veranderen, zeker in vakantieperiodes. 

Log In