Hengelosestraat 230, 7562 PK Deurningen

Beleef een geweldig avontuur in klimbos AvaTarZ!

In het ecologische klimbos zijn meer dan 100 hindernissen uitgezet, verdeeld over 9 parcoursen. AvaTarZ is hiermee het grootste klimbos van Nederland. Belangrijker is dat we afgelopen jaar door de ANWB als beste klimpark van Nederland zijn getest.
Voor kinderen vanaf 6 jaar wacht er op 2 tot 4 meter hoogte een speciaal kidz parcours met 30 hindernissen. Het KidZ Parcours heeft een speciaal veiligheidssysteem. Heel handig, want zo hebben de kidz beide handen vrij voor het spannende, 2 uur durende avontuur. Vanaf 10 jaar mogen kinderen alleen op het hoge parcours. Heel stoer, hoog in de bomen. Avontuurlijk en veilig. En denk je alles te hebben gehad dan wacht je nog een 200 meter lange kabelbaan. Onvergetelijk en supergaaf.

Peuterpad

Ook voor de jongste helden is er een stoere plek om te klimmen en te klauteren. Het PeuterPad is speciaal voor de kleinsten tot 6 jaar welke nog niet kunnen klimmen in het Klimbos. Samen met het coole SpringkuZZen , het speelhuisje en de kabelbaan een gave plek om lekker actief bezig te zijn.

Dus gaat je oudere broer of zus klimmen bij Avatarz kom dan lekker mee. Of wil je gewoon even spelen , je ben van harte welkom. Entree is gratis en voor de ouders of opa's en oma's is het TerraZ dichtbij voor een lekker kopje koffie met iets lekkers.  

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor

Log In