Collosseum 82, 7521PT Enschede

Binnen speeltuin in Enschede

Monkey Town Enschede 

Spelen in Monkey Town Enschede is voor kids t/m 12 jaar een groot feest! Hier is voor elke leeftijd een passende speelplek. Binnen, veilig en toch uitdagend!

Spelen bij Monkey Town

Kom rennen, klimmen, springen, glijden, trampoline springen en.... lasergamen bij Monkey Town Enschede. Kinderen kunnen hier klimmen en klauteren in het grote en hoge klimtoestel. En tijdens de klim wordt het extra leuk als je door de tunnels kruipt, glijdt van hoogste glijbanen die je ooit bij een indoor speelparadijs hebt gezien, of in de netten gaat hangen.

Lasergamen en trampolines

In het klimtoestel vind je ook nog een echte lasergame! Super gaaf spel voor tussendoor. En zijnde kids nog niet moe genoeg? Dan kunnen ze los gaan op de trampolines in een tof trampolinepark.

Grote Peuterzone

Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek. Een ruime peuterzone met speelplekken, een veilige trampoline en natuurlijk een glijbaan. De peuterzone is voor de ouders extra overzichtelijk ingericht.

Gratis wifi, goede koffie en lekker en gezond eten.

De begeleiding is gratis (maar wel verplicht). In de horeca kun je genieten van heerlijke verse bonenkoffie, fijne stoelen en gratis wifi. De kok zorgt  voor een gezond broodje, tosti, pannenkoek of een lekker patatje. 

Het horeca gedeelte is in een aparte ruimte binnen het speelparadijs. Een verlaagde zithoek met vele ramen waardoor je rustig en warm kunt zitten ,maar toch zicht hebt op je spelende kind. 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor