De tijd om een kerstboom aan te schaffen is weer aangebroken! De familie Hulscher uit Wilp heeft jarenlange ervaring met het samenstellen van de beste kwaliteit kerstbomen. Een kleine boom, grote boom, dikke boom, dunne boom… Ieder heeft zo z'n smaak.

Kerstbomen dorp

Maar waarom zou je er niet meteen een leuk dagje uit van maken, als je toch een boom gaat ophalen? Dat dacht de familie Hulscher uit Wilp dus ook. Voor hun bezoekers hebben ze een heus kerstbomendorp opgezet, waar kerstmuziek op de achtergrond klinkt. Na een wandeling door het knusse kerstbomendorp is het tijd voor een fotosessie. Daarna vindt de demonstratie van de bomen plaats. Hapjes en drankjes staan klaar, kortom alle ingrediënten voor een gezellige dag.

Nordman

Er is ook veel moeite gedaan voor de presentatie van de Nordmanbomen: ze staan allemaal op pin en je kunt er bij wijze van spreken omheen lopen. Zoals de boom hier buiten staat, is de boom ook binnen. De familie Hulscher is enthousiast: “Wij weten wat een boom nodig heeft. Zo zagen wij een boom altijd opnieuw af en geven wij een voedingstablet mee. Door onze kwaliteit weten mensen uit de hele regio ons te vinden.”

Locatie

Fam. Hulscher, Grotenhuisweg 55, 7384 CT Wilp

Dagelijks van 30 november t/m 24 december 2019 van 08.30 - 19.00 uur.

Er is voldoende ruimte om te parkeren.