Halloween evenement voor families

Halloween voor jong & oud!
In de maand oktober heeft Opperheks Odelia het park omgetoverd in Heksendoorn; hét Halloween evenement voor families! Dit jaar voor de 19e keer en completer dan ooit! Het volledige park is aangekleed, er zijn diverse extra activiteiten, spookhuizen en we bieden op 19 en 26 oktober unieke Halloween avonden aan die vanaf 19.30 uur extra eng worden tijdens het Screams evenement. Alle overige Heksendoorn dagen draait het om onze vrolijke vogelverschrikkers en vriendelijke heksen. Deze vriendelijke heksen wachten je op bij de poort van het park en zijn dikke vriendinnen met Opperheks Odelia. 

 

Halloween in "3 niveau's" - waar kies jij voor?

*Heksendoorn*
Op diverse dagen in oktober (zie onderstaande kalender) beleef je Heksendoorn. Dit sfeervolle Halloween evenement is geschikt voor de gehele familie. Mooie aankleding, extra activiteiten, spookhuizen, veel lieve heksen en het Avonturenpark in haar prachtige herfstkleuren.

*Heksendoornavonden*
Kun je geen genoeg van krijgen van Heksendoorn? Op de Heksendoornavonden zaterdag 19 en 26 oktober is het park tot 19.00 uur geopend en tussen 17.00 en 19.00 uur iets spannender met loslopende griezels (die keurig aan de kant gaan als je Odelia’s Toverstafje- zie onder – gebruikt). Daarnaast zijn onze 3 spookhuizen extra lang geopend.

De avonden worden spectaculair afgesloten met een vuurwerkshow om 19.00 uur (o.v.v. weersomstandigheden). Na het vuurwerk vindt het Screams evenement plaats. Je kunt deze horroravonden met jouw dagticket beleven of kiest ervoor om met (kleine) kinderen weer naar huis te gaan. 

*Screams*
De vuurwerkshow van de Heksendoornavond heeft diverse engerds wakker gemaakt. Het is tijd voor Screams 2019. Vanaf 19.30 uur barst deze horroravond los op 19 en 26 oktober en verandert het Avonturenpark in een doodeng park met diverse scare zones, spookhuizen, horror show, DJ en last but not least… 150+ scare actors!

Scare zones: Bloody Underground, Pirates Bay (nieuw), The Ring en Zombie Escape
Spookhuizen: Horror Hotel (vernieuwd), Death Lab en House of Witches (nieuw)

Voor Screams hanteren wij een adviesleeftijd van 12+. Geen minumumleeftijd, maar dus een advies vanuit ons. 

Abonnementhouders hebben gratis entree.
Gasten met een dagticket van 19/26 oktober kunnen besluiten om na het vuurwerk in het Avonturenpark te blijven en het Screams evenement mee te maken. 
Ga naar www.screams.nl voor alle informatie.

 

Dagelijks programma

10.00 – 12.00 uur: Meet & Greet met Opperheks Odelia bij de entree
11.00 uur: Start De Heksenschool (nieuw)
11.30 uur: Start Magical Discovery Show
12.00 uur: Mini Disco bij Bella’s
13.00 uur: Theatershow Kareltje, Jasmijn en Odelia
13.30 uur: Opening betaalde spookhuizen
14.00 uur: Opperheks Odelia in Dreumesland
15.00 uur: Theatershow Kareltje, Jasmijn en Odelia
16.00 uur: Opperheks Odelia in Dreumesland
17.00 uur: Einde dag 

Nieuw! De Heksenschool

Dit is je kans om jouw heksendiploma te behalen en voortaan door het leven te gaan als een gediplomeerd hulpje van Opperheks Odelia!

In De Heksenschool staan tal van avontuurlijke opdrachten op jouw te wachten. Weet jij alle obstakels te overwinnen? De Heksenschool is een overdekte activiteit en leuk voor jonge kinderen. 

Odelia's Toverstaf

Voor kinderen die het best een beetje spannend vinden hebben we een ‘eigen spanning bepaler’ in de vorm van Odelia’s Toverstaf! Met Odelia’s Toverstafje houden kinderen de griezels op afstand en kunnen zij hun eigen spanning bepalen. Let op: het Toverstafje werkt niet in de spookhuizen en ook niet op 19 en 26 oktober vanaf 19.30 uur tijdens Screams.

Odelia’s Toverstaf is verkrijgbaar voor slechts € 3,50 op diverse plekken in het park.

Magical discovery show

Stap binnen in het oude landhuis van de attractie ‘Discovery Club’ en laat je verrassen en verwonderen door deze energieke, magische show! 

De show is geschikt voor jong en oud en wordt dagelijks meerdere malen opgevoerd. De leukste goocheltrucs, gave effecten en een beetje spanning…. Kom je ook langs?

Nieuwe show Kareltje, Jasmijn en Odelia

Opperheks Odelia komt bij de kindervrienden op bezoek en samen beleven ze weer een spannend nieuw avontuur. 

De nieuwe show wordt dagelijks tijdens Heksendoorn opgevoerd in Het Gouden Theaterpaleis om 13.00 en 15.00 uur. Mis het niet!

De show bevat wat speciale effecten maar is geschikt voor de gehele familie. Het is een muzikale- en grappige show die leuk is voor jong en oud. 

Vrolijke vogelverschrikkers

De Vrolijke Vogelverschrikkers hebben Dreumesland overgenomen. Ze helpen de kinderen met instappen in de attracties en zorgen voor een vrolijk avontuur. Dreumesland is een parkdeel speciaal voor kinderen tot 1.20 meter met 9 leuke attracties.   

Gratis oppasservice voor de kleintjes
Een spookhuis bezoeken, maar dit kan niet omdat de kinderen er te jong voor zijn of er niet in willen? Wij bieden een gratis oppasdienst bij De Informatiebalie waar kinderen kunnen spelen onder begeleiding terwijl jullie aan het griezelen zijn.