Theater voor kinderen in Gelderland

Theater is écht niet alleen voor volwassenen, er worden in Nederland ook ontelbaar veel voorstellingen voor kinderen georganiseerd.

  • Theatervoorstellingen voor de hele familie
  • Theatervoorstellingen voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar
  • Theatervoorstellingen voor kinderen tot een jaar of tien
  • Theatervoorstellingen voor tieners

Kindertheater in Gelderland

Wij maakten een overzicht met de leukste theaters voor kinderen in Gelderland. Klik door naar de verschillende theaters en ontdek hun agenda voor het nieuwe seizoen.

1. Cultuurkust Harderwijk

Bij Cultuurkust Harderwijk valt van alles te beleven! Wil je op toneel of musical? Leren tekenen & schilderen of gitaar spelen? Bij Cultuurkust kun je niet alleen kijken, maar ontdek je ook je eigen talent. 
>> Meer weten?

2. Musis & Stadstheater Arnhem

Musis & Stadstheater Arnhem is dé plek voor cultuur in Arnhem. Dans, toneel, opera, cabaret... Je vindt het hier. Wil je met de kinderen naar het theater? Er zijn hier regelmatig leuke familievoorstellingen. Houd dus de agenda in de gaten en bezoek met het hele gezin een leuke voorstelling!
>> Meer weten?

3. Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging zijn de grootste podia van Nijmegen in het hartje van de stad. Jaarlijks programmeren ze ruim 250 voorstellingen en concerten. Daarnaast vinden er tientallen evenementen plaats. Ze houden van goed theater en willen dat zoveel mogelijk mensen laten zien.
>> Meer weten?

4. Veluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet is een prachtig verzamelgebouw in het centrum van Nunspeet. Er is een theaterzaal, een bioscoopzaal, een bibliotheek, een restaurant en sportaccommodaties. Een geweldig modern pand waar je je hart op kunt halen aan leuke activiteiten.

5. Overige theaters in Gelderland

 

Meer leuke tips?

Ben je op zoek naar meer leuke uitjes in de regio? Kijk dan op de websites van de verschillende regio's!

Log In