Theater Orpheus

Wist je dat Orpheus één van de vijf grootste theaters van Nederland is? Bij Theater Orpheus staan regelmatig leuke jeugdvoorstellingen op het programma. Voor elke leeftijd is er wel iets leuks te zien. Op de website van Orpheus is een compleet overzicht te vinden met jeugdvoorstellingen én de leeftijdsindicatie. Uiteraard zijn er ook veel verrassende voorstellingen te zien voor ouders!

Peuterpret

Elke maand is er een verrassende Peuterpret (2+) voorstelling te zien in Orpheus. Je kunt dan genieten van de mooiste en leukste voorstellingen voor de allerkleinsten. Voor kinderen is een Peuterpret voorstelling gratis en volwassenen betalen slechts €5 per persoon.

Vriendjes van Orpheus

Vriendjes van Orpheus ontdekken de wereld van theater; voor én achter de schermen. Als Vriendje van Orpheus krijg je super veel leuke extra’s, zoals Vriendjes Feestjes, een Orpheus Familiedag, toffe cadeautjes én een gratis theaterticket. En niet onbelangrijk: met jouw donatie kunnen we gave cultuureducatie projecten op jouw school realiseren.

Als Vriendje van Orpheus wordt je ook uitgenodigd voor alle Vriendjes Feestjes, waar je samen met andere Vriendjes van Orpheus altijd iets bijzonders meemaakt. Zo heb je niet alleen een hele leuke middag, maar je krijgt er ook nog eens heel veel nieuwe Vriendjes bij!

Theaterseizoen 2019-2020

Ook dit seizoen staan er bijzondere dans- en toneelvoorstellingen, prachtige concerten en betoverende musicals op het programma voor de jeugd. Houd de website in de gaten voor de leukste voorstellingen voor jong en oud! Van Brandweerman Sam tot Buurman & Buurman, van André Kuipers tot Peter Pan; ze zijn allemaal te zijn bij Theater Orpheus!