Het weer dit najaar werkt niet echt mee met veel regen en harde wind. Het goede nieuws is dat dit de perfecte gelegenheid biedt om eens de vele leuke indoor uitjes te ontdekken. Het afgelopen weekend was Theater De Lievekamp aan de beurt! 

indoor, theater, kinderen, oss

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Theater | Fien & Teun de Musical bij Theater De Lievekamp
Meer weten

Theater | Fien & Teun de Musical bij Theater De Lievekamp

Plaats: Oss
Theater De Lievekamp

Zijn jullie nog op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? Breng dan een bezoek aan Theater De ... bekijk

Van 26 mei 2024 13:30 tot 26 mei 2024 15:00
Theater | Steven Kazàn & Jamie bij Theater De Lievekamp
Meer weten

Theater | Steven Kazàn & Jamie bij Theater De Lievekamp

Plaats: Oss
Theater De Lievekamp

Zijn jullie nog op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? Breng dan een bezoek aan Theater De ... bekijk

Van 31 mei 2024 20:15 tot 31 mei 2024 21:15

Geniet van een heerlijk indoor uitje met kinderen en bezoek Theater De Lievekamp

Theater De Lievekamp is gevestigd in Oss (nabij Den Bosch) en dit is een prachtig theater met heel veel familie- en kindervoorstellingen. Kinderen vanaf 2 jaar kunnen al genieten van dit uitje, maar ook voor de oudere kids staat er genoeg op het programma. Wij mochten naar de de Efteling-musical: Een gi-ga-gantisch avontuur! 

efteling musical, theater, uitje, eropuit, gezinsuitje, theater

En een avontuur was het zeker..... Wij hadden namelijk onze dochter (5 jaar) en onze zoon (3 jaar) mee. De voorstelling is echter eigenlijk voor kinderen vanaf 4 jaar en onze zoon heeft daarnaast ook niet de beste zit-billen. We waren dus een tikkeltje gespannen hoe dit uitje zou verlopen. Daarnaast vonden de kinderen het zelf ook reuze spannend. Onze dochter is nog maar één keer eerder naar het theater geweest, en voor onze zoon was het de eerste keer. Ze keken dan ook beiden hun ogen uit. Al voor de voorstelling begon! 

eropuit, theater, binnen uitje, kinderen, indoor

Gelukkig hadden we ons voor niets zorgen gemaakt. De kinderen zaten vanaf het eerste moment helemaal in het verhaal. Klein Duimpje die niet klein wil zijn en daarom een deal sluit met de Heks en Boze Wolf. Komt dat wel goed? Natuurlijk! Maar het was inderdaad wel een gi-ga-gantisch avontuur! De kids hebben super goed geluisterd, mee geroepen en natuurlijk veel gedanst. Ze mochten zelfs hun gevonden 'zak snoep' naar het podium brengen. Wat een belevenis! Dankzij de verhogers op hun stoelen konden ze het beiden goed zien. We vroegen thuis of ze vaker naar het theater zouden willen en het antwoord daarop was 'jaaaaaaaahhh'. Je mag zelf het volume hierbij bedenken, maar ik kan je vertellen dat de buren drie huizen verderop het ook konden horen. 

Oftewel, een super geslaagd indoor uitje voor het hele gezin! En wat ons betreft absoluut voor herhaling vatbaar! 

Er staan bij Theater De Lievekamp nog erg veel leuke kindervoorstellingen op de planning dit seizoen en in mei wordt straks ook weer het nieuwe theaterseizoen gepresenteerd. Dus check onze agenda en ontdek de leukste voorstellingen voor kinderen!

Log In