Het is zover! Eindelijk kun je weer lekker voetballen samen met je vrienden. Gelukkig mogen we in deze tijd lekker naar buiten om samen op een veilige en verantwoorde manier te sporten, want bewegen is niet alleen leuk maar ook heel belangrijk!

Voetbalkampen in de zomervakantie voor kinderen

En waar kan dat nu beter dan op een Ubuntu Sport Summercamp?!? Bij Sportpark de Kluis in Malden leer je tijdens de 3-daagse of 5-daagse voetbalkampen beter voetballen, ga je veel andere toffe activiteiten doen en maak je zelfs kennis met andere sporten! Tijdens de Summercamps leren toptrainers jou de vetste nieuwe skills, maar ook hoe je beter kunt samenspelen om zo nog meer plezier te beleven. 

De voetbalkampen in regio Nijmegen vinden plaats bij Sportpark de Kluis in Malden. De dag start om 9.00 uur en de activiteiten eindigen om 17.00 uur. Tot 18.00 uur is de leiding aanwezig om de kinderen te begeleiden. Kinderen tussen de 6 en 14 jaar kunnen deelnemen aan één van de allercoolste voetbalkampen van Nederland! Klik hier voor meer informatie!

10% Go-Kids korting op jouw zomerkamp!

De inschrijvingen gaan snel dus zorg dat je niet te laat bent en schrijf je nu in. Gebruik de unieke Go-Kids kortingscode "Gokids Nijmegen" en ontvang ook nog eens 10% korting op jouw inschrijving!

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen