Bloemenpark Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern

Bloemenpark Appeltern (voorheen De Tuinen van Appeltern) is het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Tuinliefhebbers doen hier volop inspiratie op voor hun tuin. Maar wist je dat je hier ook met kinderen een superleuk dagje uit kunt beleven?!?

Beleef een leuk dag uit met het hele gezin bij Bloemenpark Appeltern 

Bloemenpark Appeltern biedt volop plezier voor kinderen. Er zijn verschillende dagelijkse activiteiten waar kinderen zich kunnen uitleven en plezier hebben in een unieke groene omgeving.

Ga samen op avontuur bij het Adventure Island. Hier kunnen kinderen klimmen, klauteren, spelen én leren in de natuur; lekker dwalen, van de kabelbaan roetsjen of springen op het reuze springkussen. Op het Adventure Island zijn volop natuurlijke spelmaterialen en een bamboe doolhof. In zomer kunnen kinderen zelfs genieten van een heus maisdoolhof! Daarnaast kunnen kinderen hun skills testen met de  Bugs’Olympic Games; spannende opdrachtborden die te vinden zijn op het speeleiland.

Eén groot spannend speelavontuur vol actie en verwondering. Kinderen vermaken zich uren in deze natuurspeeltuin.

Op ontdekkingstocht door de inspiratietuinen

Naast het Adventure Island zijn ook de inspiratietuinen zelf erg leuk voor kinderen. Zo kunnen jullie op zoek naar de tuin met trampoline, of ga op bezoek in de kaboutertuin met een klein kabouterpad. Langs deze kabouterroute vind je zelfs een kabouterhuisje. En deze tuinen hoeven kinderen niet per se te voet ontdekken. Er zijn namelijk hele leuke loopfietsjes die kinderen gratis mogen gebruiken. Ook kunnen kinderen gratis kaartjes en ballen ophalen in de entree en een potje Kick & Golf spelen!

In het park zijn ook restaurants, een cadeauwinkel en plantenmarkt aanwezig. Sluit je bezoek af met wat te eten of te drinken of een ijsje. Of neem de Picknickmand mee en zoek een leuk plekje in het park! Wist je trouwens dat ook jullie hond welkom is in Appeltern? Oftewel, een leuk uitje voor het complete gezin.

Bezoek Bloemenpark Appeltern met kinderen en beleef samen de mooiste tuinen!

Wil jij voor elke schoolvakantie inspiratie in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Go-Kids tips! 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor