Het Regionaal Archief in Nijmegen is in rep en roer: een pronkstuk uit hun collectie is gestolen! De Gouden Zegel van meer dan 650 jaar oud ligt niet meer op de bekende plek. Detective Nora is al gestart met een onderzoek ter plaatse. Alle bewijsstukken lijken erop te wijzen dat het gestolen voorwerp ergens in de Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen ligt. Maar waar? Ga in het kantoor van detective Nora op zoek naar de oplossing!

Escape room voor het hele gezin in Nijmegen!

Deze escape room is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar. Als één huishouden mag je deelnemen aan de escape room, waarin je 1,5 uur de tijd krijgt om de oplossing te vinden. Reserveer een tijdslot via dit reserveringssysteem. De toegang betaal je bij de entree. In verband met de coronamaatregelen is elke bezoeker verplicht, ook kinderen, om handschoenen te dragen. Deze krijg je bij binnenkomst van de escape room. Je eigen handschoenen meenemen mag natuurlijk ook. Per dag zijn er drie tijdsloten: 10.00-11.30 uur / 12.30-14.00 uur / 15.00-16.30 uur. Deze escape room is de gehele zomervakantie beschikbaar. Klik hier voor meer informatie!

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen