Tijdens het gratis kindercollege op donderdag 16 januari in Bibliotheek Muntweg komt Ewald Nijenhuis vertellen over hoe het is om een astronaut te zijn. Kinderen kunnen bij hem terecht met al hun vragen over raketten en ruimtevaart. Hoe zou het voelen om in een ruimteschip te zitten? En wat doe je daar eigenlijk de hele dag?

Kindercollege: hoe word je astronaut?

Ewald Nijenhuis gaat dit op donderdagmiddag 16 januari tijdens het kindercollege ‘Hoe word je astronaut? ‘ precies vertellen. Wil je zelf astronaut worden? Dan weet je na dit college precies hoe je dit aan moet pakken! Het kindercollege duurt van 15.30 tot 16.30 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De toegang is gratis. Meld je van tevoren aan via muntweg@obgz.nl of in de bibliotheek zelf.

Meer kindercolleges

In diverse vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid vinden het hele jaar door interessante kindercolleges plaats. Bijvoorbeeld over Chinees schrijven of werken op de ambulance. Kijk voor meer informatie op www.obgz.nl/kindercolleges. De kindercolleges zijn bijna allemaal gratis.

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen