Zijn jullie nog op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? Breng dan een bezoek aan Theater De Lievekamp en geniet samen met je kinderen van de leukste familie- en kindervoorstellingen!

Familievoorstelling "De Grote Efteling Koekoek Show" bij Theater De Lievekamp in Oss!

Houd je van pranks? Ga je graag de strijd aan? Draai jij je hand niet om voor een spannend experiment? Kom dan naar de De Grote Efteling Koekoek Show! Speel mee met de jongens tegen de meisjes of voel de kriebels in je buik tijdens de g-kracht challenge. En wat dacht je van eens Speedmusical, een te gekke Efteling-quiz, Niemand Weet (antwoorden op Efteling vragen), Zeepkist / boobytrap bouwen, Het Koekoek spel, Piraña Race, Kippen Bingo! én Vuurzwaard gevecht… Vanuit een koekoeksklokken-decor wordt de show gehost door twee aansprekende presentatoren. Het wordt een waanzinnige achtbaan van grappen, experimenten en spectaculaire challenges. Je bent wel koekoek als je niet komt!

Boek hier jouw tickets!

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Go-Kids nieuwsbrief!