LEF Dyslexie begeleidt dyslectische kinderen, jongeren, hun ouders en volwassenen in regio Den Bosch. Dyslectici voelen zich vaak onbegrepen en/of begrijpen de ander niet. Er is een gebrek aan intrinsiek zelfvertrouwen, ze worstelen met hun zelfbeeld en ervaren regelmatig faalangst. Door een unieke combinatie van coaching en dyslexiebegeleiding wordt er bewustwording en inzicht gecreëerd. Dit zorgt voor zelfacceptatie, mildheid en ruimte voor ontspanning.

Ga mee in de wereld van dyslexie met LEF

WIL JIJ?
* Weten wat dyslexie nu echt is?
* Weten hoe het dyslectische brein werkt en hoe je hier als kind en ouder mee om gaat?
* Weten wat dyslexie sociaal-emotioneel met een kind doet?

WAT LEVERT HET OP?
Na deze sessie weet jij:
- dat dyslexie niet alleen naar voren komt bij het lezen en schrijven,
- wat de sociaal-emotionele uitdagingen van een dyslect zijn,
- wat intrinsiek zelfvertrouwen is,
- hoe het brein van een dyslect werkt en begrijp je jouw dyslectische kind hierdoor,
- wat de kwaliteiten van een dyslect zijn,
- hoe belangrijk het voor een dyslect is dat hij of zij, haar of zijn eigen hersenen begrijpt, zichzelf begrijpt en inzicht heeft in de eigen kwaliteiten om te kunnen veranderen.

Twijfel niet langer en meld je aan voor de interactieve & effectieve LEF sessie in Cuijk! 💪 Reserveer je plek door een mail te sturen naar: leoniek@lefdyslexie.nl LET OP: er zijn maar een maximaal aantal plekken beschikbaar, dus wees er op tijd bij! Klik hier voor meer informatie.

Donderdag 17 september bij BiblioPlus Cuijk.
19:30-21:00 lezing + ruimte voor vragen
21:00-21:30u uitloop

De sessie bestaat uit 45 min lezing en 45 min ruimte voor vragen en discussie. Meer informatie: https://www.lefdyslexie.nl/lefsessies/

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen