Momentje OOW 'Zindelijkheid' bij Coachingspraktijk OOW Rijkevoort

Momentje OOW 'Zindelijkheid' bij Coachingspraktijk OOW Rijkevoort

Op dinsdagavond 2 april kun je bij Coachingspraktijk OOW in Rijkevoort deelnemen aan een Momentje OOW met als thema 'Zindelijkheid'. Deze informatiebijeenkomst duurt van 20.00 tot 21.30 uur.

Belangrijke periode voor kind en ouder

Zindelijkheid is één van de belangrijkste ontwikkelingsopgaven voor kinderen. Tegelijkertijd is het een belangrijke opvoedingstaak voor opvoeders. Het is een periode waar regelmatig vragen over ontstaan. Je bent bij Wendy van Coachingspraktijk OOW aan het juiste adres voor een informatiebijeenkomst en/of pedagogisch advies over dit onderwerp.

informatie over zindelijkheid

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt informatie gegeven omtrent de zindelijkheidsontwikkeling van kinderen. Je weet na afloop hoe de zindelijkheid verloopt, met welke voorwaarden je rekening dient te houden om de zindelijkheid te stimuleren en ontvangt praktische tips wat je tijdens dit leerproces en/of een eventuele terugval kunt doen.

Kosten deelname

Kosten: € 25,00 per persoon inclusief: BTW, koffie/thee, hand-out met de besproken informatie.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via wendy@coachingspraktijkoow.nl of een berichtje/belletje naar: 06 45164605.

_________________________________________________

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen.
_________________________________________________