Coachingspraktijk OOW  

Bonkelaer 1, 5447BP Rijkevoort

  OOW in Rijkevoort is een coachingspraktijk voor kinderen, ouders, professionele opvoeders en organisaties. Pedagoog Wendy Coppelmans geeft advies en verzorgt trainingen en bijeenkomsten. Dat kan op locatie van een bedrijf of organisatie, maar vaak ook in een kleine groep in een huiselijke setting. 

  Voor ouders

  Coachingspraktijk OOW heeft diverse mogelijkheden voor ouders en verzorgers. Bijvoorbeeld ‘Momentje OOW’, bijeenkomsten waar telkens een doelgroep of een thema centraal staat. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: kinderen en emoties, zindelijkheid en communiceren met kinderen. Maar het kan ook een Moeder-Dochter-workshop zijn. 

  Voor ouders is er ook een 3-delige workshop 'Ontspannen Opvoeden'. Deze workshop bied je diverse handvatten om thuis verder te kunnen, en is geschikt voor ouders en met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

  ‘SOS, Kinderen en emoties’ is een workshopreeks van 3 avonden in een kleine groep met als motto 'Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen stellen aan gedrag.' Je krijgt bruikbare tips en je wordt geïnspireerd om wellicht op een andere manier te kijken naar lastige situaties. 

  Ook voor pedagogisch advies kun je als ouder terecht bij Coachingspraktijk OOW. Bijvoorbeeld als je een vraag hebt over de ontwikkeling van je kind of over de opvoeding en advies wilt van een professionele deskundige. 

  Voor ouders en kinderen samen

  Wendy Coppelmans is ontspanningscoach en opgeleid tot kindermasseur. Tijdens de 2-delige workshop 'Kindermassage', waar je samen met je zoon/dochter aan deelneemt, krijg jij alle technieken geleerd om thuis uit te voeren. 

  Voor kinderen

  Voor kinderen van 7 tot 12 jaar is er een 'Mindsettraining'. Deze training bestaat uit 7 coachbijeenkomsten waarin kinderen door middel van afwisselende en creatieve opdrachten leren hoe ze uitdagingen aangaan, hoe ze kunnen leren uit falen en hoe ze hun doorzettingsvermogen kunnen laten groeien.

  Het 'Momentje OOW' is er ook voor kinderen. Houd de agenda goed in de gaten als je wilt weten wanneer er weer zo'n speciaal moment voor kinderen is. 

  Voor scholen, bedrijven en organisaties

  Veel trainingen en bijeenkomsten die Coachingspraktijk OOW verzorgt voor ouders, zijn er ook voor scholen, bedrijven en andere organisaties. Deze trainingen en bijeenkomsten zijn dan afgestemd op de specifieke groep aan wie de training of bijeenkomst wordt gegeven. 

  Enkele voorbeelden van trainingen en bijeenkomsten voor scholen, bedrijven en organisaties zijn:

  Daarnaast kunnen professionele opvoeders ook voor pedagogisch advies terecht bij Coachingspraktijk OOW. 

  Adres

  • Adres: Bonkelaer 1
  • Stad:  Rijkevoort
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  5447BP