Eindelijk is het zover! Deel 2 van meest favoriete Disneyfilm van dit moment FROZEN is eindelijk te zien! Bij Pathé Nijmegen kun je deze film dagelijks komen bewonderen. Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn. Walt Disney Animation Studio's Frozen 2 zit weer vol nieuwe magische muziek!

Frozen ll is nu te zien bij Pathé Nijmegen

EN van 20 november tot en met 20 december kun je bij Pathé elke woensdagmiddag, zaterdag en zondag genieten van een Meet & Greet met Olaf!! Na de voorstelling staat Olaf voor jullie klaar en kunnen jullie samen op de foto! 

Op zaterdag 23 en zondag 24 november kun je bij Pathé Nijmegen genieten van een speciaal Frozen 2 Kids weekend. Het hele weekend worden er leuke activiteiten georganiseerd. Zo is er een knutseltafel en worden er posters van de film uitgedeeld. Kom jij ook verkleed als jouw Frozen favoriet? 

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen