Familievoorstelling 'Hans en Grietje' in Openluchttheater Overloon

Deze zomer zijn er verschillende mooie familievoorstellingen te zien in Openluchttheater Overloon. Leuk voor het hele gezin, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes. Op woensdag 14 augustus speelt Toneelvereniging Mariahout de voorstelling 'Hans en Grietje'. Kom je ook? 

Over de voorstelling

Voor maar liefst het tiende jaar op rij speelt Toneelvereniging Mariahout in het Openluchttheater in Overloon. Dit maal Hans en Grietje, een klassiek sprookje in een modern jasje, met daaraan toegevoegd de nodige humor en muziek. Dat maakt de voorstelling leuk voor jong en oud.

Wanneer Hans en Grietje voor de zoveelste keer ruzie maken met elkaar, besluit de moeder van Hans en Grietje haar kinderen te lozen in het bos. Zonder GPS en zonder ruzie moeten zij de weg terugvinden naar huis, zou ze dat lukken? Hans en Grietje nemen u mee in een wereld zonder mobiele telefoons, waar wegen nog worden gevonden met kiezelsteentjes en waar diep in de bossen nog snoephuisjes zitten verstopt.

Praktische informatie

  • Aanvang: 14.30 uur
  • Leeftijd:4+
  • Entree:€ 7,-

Het openluchttheater is gelegen bij Oorlogsmuseum in Overloon, Museumpark 1. De ingang is naast Restaurant Museumzicht. Bij slecht weer is de voorstelling in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon.

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl

_________________________________________________

Wil je op de hoogte blijven van al onze toffe ideeën & tips? 

>> Volg ons op FACEBOOK en/of INSTAGRAM << 

>> Schrijf je in voor onze NIEUWSBRIEVEN en SPECIALS <<

>> Lees onze BLOGS << 

En je kunt ook leuke prijzen winnen! >> WINACTIES <<
_____________________________________________________