Wil jij viervoudig Oscar-winnaar Parasite nog steeds een keer zien? Heb je Mind My Mind van de Nijmeegse filmmaker Floor Adams op je wishlist staan? Of wil je het onlangs uitgebrachte filmspektakel The Wild Goose Lake graag zien? Door de maatregelen rondom het coronavirus is een bezoekje aan LUX even niet mogelijk, maar gelukkig zijn veel van de (nieuwste) films en documentaires van LUX ook vanuit huis bekijken via Picl. Het Nijmeegse arthouse heeft een ruim en gevarieerd aanbod op het online filmplatform staan. Met het bekijken van een film steun je LUX bovendien!

DE LEUKSTE KINDERFILMS VAN LUX VANUIT HUIS

In samenwerking met diverse filmtheaters – waaronder LUX – biedt Picl een uitgebreide selectie aan films die net uitgebracht zijn, alsmede films die niet langer in het filmtheater te zien zijn. LUX biedt momenteel op picl.nl/lux maar liefst 61 titels aan, variërend van artistieke parels tot leuke kinderfilms en bijzondere documentaires. Denk bijvoorbeeld aan Oeke Hoogendijks Mijn Rembrandt, de zwart-komische thriller Parasite, de familiefilm De Grote Boze Vos en het IJslandse drama A White, White Day. Bekijk het volledige Picl-aanbod van LUX via picl.nl/lux.

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen