Beurs | Speelgoed- en kinderkledingbeurs in De Oldenburg in Driel

Op zaterdag 9 november wordt er door Kledingbeurs Driel weer een kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd. Wederom is er weer voor een klein prijsje, najaars- en winterkinderkleding in de maten 50 t/m 176 te koop. Ook biedt de beurs speelgoed, verkleedkleding, dvd`s, boeken, gezelschapsspellen, babyartikelen en schoenen aan. Al voor enkele euro’s kunt u met een tas vol mooie kleding naar huis! Ook is er voor de dure decembermaanden volop keus in speelgoed.

Leuk shoppen? Kom naar de kinderkleding- en speelgoedbeurs in Driel!

Met hulp van onze vrijwilligers proberen we er weer een mooie en feestelijke beurs van te maken. De beurs vindt plaats van 9.00 uur tot 12.00 uur in zalencentrum De Oldenburg, Hofplein 1 in Driel. De toegang tot de beurs is gratis. Er mogen helaas geen (hand)tassen, buggy`s, maxi cosi`s en draagzakken mee naar binnen. Bij binnenkomst ontvangt een bigshopper; hierin kunt u uw portemonnee meenemen. Na het shoppen levert u de bigshopper weer in. Bij de kassa kan alleen contant betaald worden; pinnen is helaas niet mogelijk.

De overgebleven kleding en speelgoed wordt geschonken aan het goede doel.

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen