All you need is love en de Boer

Iedereen weet het: het afgelopen jaar was lang niet altijd een makkelijk jaar. Boeren uit de regio hebben daar ook soms last van. Toch brengt het werk hen altijd weer plezier en de energie om door te gaan. Het zit in de kleine dingen: de koeien buiten ophalen met de zonsondergang, de kleinste biggetjes een goede start geven, heerlijke producten maken van lokale afkomst, de appelbloesem die weer in bloei staat. Dit geluk delen ze graag met zoveel mogelijk mensen. Daarom laten ze graag langgekoesterde wensen van mensen uit de regio in vervulling gaan. Ze zijn benieuwd naar je verhaal.

Ken jij iemand die een leuke dag verdient of in het zonnetje gezet mag worden? Boeren uit de regio brengen je wens in vervulling met All you need is love en de boer! Ken jij iemand die een zwaar jaar heeft gehad en een verrassing verdient? All you need is love en de Boer helpt je om je geliefde te verrassen. Heeft je oma altijd al trekker willen rijden? Is je vader toe aan een sessie koe-knuffelen? Of wil je buurvrouw altijd al leren kaasmaken? Geef ze nu op via All you need is love en de Boer en wie weet brengen onze boeren de wens in vervulling.

Over de actie
All you need is love en de boer wordt georganiseerd door Rijk van Nijmegen en Maas en Waal Boert Bewust. Boert Bewust werkt aan verbindingen tussen boeren en tuinders en de samenleving. We zoeken graag contact met onze omgeving. Alleen zo ontstaat er een goede dialoog, wederzijds respect en meer betrokkenheid van consumenten bij hun voedsel. Alle boeren en tuinders kunnen meedoen; van veehouders tot fruittelers, van gangbaar tot biologisch. Dat is de kracht van Boert Bewust. Klik hier voor meer informatie: https://boerenentuinderspakkenuit.nl/evenement/all-you-need-is-love-en-de-boer/