Leuke uitjes met kinderen in Zeeland

Go-Kids heeft de leukste gezinsuitjes in het hele land verzameld in een handig overzicht. En dat doen we niet zomaar achter de computer, nee dat doen we uit ervaring! Iedere Go-Kids regio heeft namelijk een insider: de regiomanager van Go-Kids. Die insider woont in (of dichtbij) de regio en weet zo alles over de leukste plekken om te bezoeken met kinderen. In Zeeland ben ik die insider; ik woon zelf niet in Zeeland maar mijn gezin en ik zijn vaak in Zeeland te vinden en doen graag onderzoek naar leuke uitjes in Zeeland! Heb je dus tips of een leuke kindvriendelijke locatie in Zeeland? Laat het ons vooral weten en mail naar karin@go-kids.nl! Maar voor nu, here we go: de leukste gezinsuitjes in Zeeland. 

Laten we logisch beginnen:

💧Gezinsuitjes met water in Zeeland💧

Ga ik hem inkoppen? Welja, ik doe het gewoon. In Zeeland gaan we met kinderen naar het strand! Het is gratis, kinderen zijn er dol op en de meeste ouders vinden het ook niet echt een straf.

Go-Kids Zeeland Strand

De kustlijn van Zeeland telt een dikke 600 kilometer. Alle stranden op een rijtje zetten is dus niet te doen. Een top 10 van stranden vind ik niet handig, want wat wíl je op het strand? Rust? Drukte? Zwemmen? Een speeltuin? Een strandtent? Je hond meenemen?

Natuurlijk hebben we toch strandtips op onze website. Bijvoorbeeld een overzicht van de schone en veilige Blauwe Vlaggen stranden, de betekenis van de waarschuwingsvlaggen en handige hacks voor een dagje strand met kinderen. Wil je naar het strand in Zeeland en kun je daar wel wat handige tips bij gebruiken? Begin jullie uitje dan hier.

Zwembaden in Zeeland

Houd je niet zo van dat zand tussen je tenen? Of wil je gewoon graag zwemmen op een niet-zo-mooie dag? Er is meer water in Zeeland natuurlijk dan dat langs de kust. 

Zo kun je lekker zwemmen in het Vrijburgbad, tussen Vlissingen en Middelburg in. Of tropisch genieten in het zwembad van Port Zélande bijvoorbeeld.

Bekijk de verschillende zwembaden hier

🌳Met je kinderen de natuur in in Zeeland🌳

Natuur in Zeeland Go-Kids

Zeeland is een van de dunst bevolkte provincies van Nederland. En op al die plekken waar geen huizen staan, vind je met name de prachtige natuur.

Bossen, duinen, schorren, slikken, de zee… Welk eiland je ook bezoekt, overal is wel een bijzondere plek te bewonderen. Om je te helpen de mooiste plekken te vinden hebben we een verzameling van natuurgebieden van Staatbosbeheer en kindvriendelijke wandelroutes voor je. Die vind je hier

💡Een cultureel uitstapje met kinderen in Zeeland💡

Zoek je een leerzaam uitstapje voor jou en de kinderen? Bezoek dan eens een kindvriendelijk museum, daar steken jullie allemaal wat op! 

Leuke musea om te bezoeken met kinderen in Zeeland zijn bijvoorbeeld: 

 • Watersnoodmuseum in Ouwerkerk 
 • Industrieel Museum in Sas van Gent 
 • Zeeuws Maritiem MuZEEum in Vlissingen
 • Terra Maris in Oostkapelle. 
 • Zeeuws Museum in Middelburg

🤸‍♀️Vermaak voor kinderen in Zeeland🤸‍♀️

Five Star Farm Zeeland

Natuurlijk kunnen ze niet missen in onze favorieten: de uitjes voor de fun. Of je nu het water op wilt met de kinderen, ze even wilt laten uitrazen in een indoorspeeltuin of samen actief wilt zijn; het kan allemaal. Een aantal van onze favorieten: 

 • De Tropical Zoo in Kwadendamme (tropische dierentuin, fossielenmijn, dino expo, natte binnenspeeltuin Kids Jungle, en waterspeeltuin buiten)
 • Center Parcs Port Zélande (zwemmen, bowlen, ponyrijden, lasergamen, hoogteparcours, klimmen en ga zo maar door)
 • Zeeland Buitenland (onbewoonde eilanden waarover je met je gezin een zwerftocht kunt doen maar ook kano's kunt huren)
 • De Hollandsche Hoeve in Goes, met Eeterij-Spelerij Vierlinden  (groen in de stad. Een park, kinderboerderij, binnenspeeltuin, midgetgolfbaan en de heerlijke eeterij, allemaal vanaf 1 parkeerplaats te bereiken)
 • Mini Mundi in Middelburg (binnenspeeltuin, attracties buiten en miniatuur Walcheren, waar je in 1 wandeling alle mooie plekken van Walcheren vindt)
 • Five Star Farm (binnen- en buitenspelen bij de boer, ook toplocatie voor kamperen bij de boer)
 • Alle uitjes met dieren (onze kinderen zijn gek van dieren, dus hebben we een handig overzicht van allerlei plekken waar je dieren kunt kijken)
 • StreetJump Vlissingen (jumpen, trucs leren en vooral lekker uitrazen, dat doen ze prima in dit trampolinepark)

Enzovoort enzovoort. Bekijk deze en nog veel meer uitjes voor gezinnen hier. 

📆Evenementen📆

Activiteiten voor kinderen in Zeeland
Behalve de vele fijne plekjes om te bezoeken met de kinderen, wordt er ook van alles georganiseerd in Zeeland. En dat is dus niet alleen Concert at Sea 😉. Van folkloristische dagen tot vliegerfestivals, van foodtruckfestivals tot vrijlatingen van zeehonden, van een kinderstad tot open dagen bij de boer. In onze agenda vind je (normaal gesproken, niet in de coronatijd natuurlijk) allerlei evenementen die jij met je kids kunt bezoeken in Zeeland.

 

Heb ik je kunnen overtuigen? Zeeland is heerlijk, in ieder seizoen. Ben je in Zeeland of kom je naar Zeeland? Sla de website op in je favorieten en/of zorg dat je ons op Facebook of Instagram volgt, zodat je altijd op de hoogte bent van de tofste uitjes.

Log In