Trampolinepark Street Jump Vlissingen

Gildeweg 10, 4383 NK Vlissingen

Indoor trampoline park

Street Jump Vlissingen

In het indoor trampolinepark in Vlissingen kunnen de kids, maar zeker ook hun ouders, zich uitleven zoals nergens anders. Jumpen, jumpen en nog eens jumpen. Welk kind vindt dat nou niet leuk? 

Het trampolinepark is meer dan een paar trampolines in een hal. Het is opgedeeld in verschillende area's, elk met een andere insteek. Ben je een beginnende jumper, dan wil je misschien eerst 'rustig' in de Main Area beginnen. Maar al snel zul je in de gaten krijgen hoe handig je wordt in het springen van de ene naar de andere trampoline en wil je vast de uitdagingen in de andere area's opzoeken. 

Je kunt dan bijvoorbeeld tricks gaan uitproberen of verfijnen bij de Big Airbag. Óf je gaat flikflaks oefenen op de langste trampoline in de Tumbling Lane. Óf je combineert het springen met jouw uitstekende balgevoel in de Dunk Area... Of je doet het gewoon allemaal!

Je leest het al, in dit trampolinepark ben je niet zomaar uitgejumpt. Sterker nog: hoe vaker je gaat, hoe beter je wordt, hoe vaker je wilt gaan! 

Benieuwd naar alle area's? Die check je hier. 

Een hapje eten?

Dat kan ook bij Street Jump Vlissingen! Bekijk deze pagina voor informatie over de horeca en de menukaart. 

Praktische informatie over Street Jump Vlissingen

< 7 jaar: Mini-Jump

De minimale leeftijd voor het betreden van de trampolines is 7 jaar. Speciaal voor kinderen jonger dan 7 jaar is er de Mini-Jump. Kunnen ze tóch springen, maar dan zonder alle grote jumpers om zich heen :) 

De Mini-Jump vindt plaats op vaste tijden. Bekijk het actuele overzicht van deze tijden hier

Mini-Jump is voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Er hoeft alleen voor de kinderen betaald te worden. Volwassen begeleiders mogen gratis mee en mogen op de looppaden, maar niet op de trampolines. 

Jump sokken

Als je wilt gaan jumpen moet dat wel veilig zijn. Daarom is het verplicht om tijdens het springen speciale jump sokken te dragen met extra grip. Deze koop je voor € 1,99 per paar en mogen in de wasmachine, dus de volgende keer dat je komt, neem je ze gewoon zelf mee. 

Horeca

Voor papa's en mama's die liever niet mee-jumpen, of die juist dorstig zijn geworden van het jumpen is er een heerlijke lounge en een binnenterras. Je kunt de trampolines zien terwijl je geniet van een drankje en/of hapje. Natuurlijk zijn dorstige en hongerige kinderen hier ook welkom :) 

Moest je eigenlijk nog even werken, maar willen de kinderen heel graag gaan springen? Er is gratis wifi! 

Kan ik springen met een bril?

Ja dat kan, het mag ook, maar het is op eigen risico. Een bril kán beschadigen tijdens het springen. Dus als je enigszins iets ziet zonder bril, is het misschien veiliger deze even af te laten. 

Reserveren bij Street Jump Vlissingen

Het is altijd verstandig om je komst naar Street Jump Vlissingen aan te kondigen met een reservering. Het is wel een heel groot trampolinepark, maar het kan natuurlijk ook heel druk zijn. Door online te reserveren ben je zeker van een plekje. Om te reserveren klik je hier.