Ben je klaar voor een vakantie om nooit te vergeten? Kom overnachten tussen de boerderijdieren in de bosrijke omgeving of hou je meer van de strand en zee! Kortom in Noord-Holland zijn er genoeg mooie kindvriendelijke plekjes. Deze pareltjes hebben zoveel faciliteiten en mooie omgevingen; jij en je kinderen hoeven je niet meer te vervelen. Er is genoeg te beleven op de parken; maak kennis met o.a. damherten, pony’s en de alpaca’s, neem een duik in het water, doe mee aan het animatieprogramma of klim en klauter op de speeltoestellen. Of misschien ben jij straks wel de winnaar van een potje midgetgolf!

Overnachten met kids in de omgeving Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal en Velsen

Een weekje of weekendje weg met het gezin in Noord-Holland. Hier vind je hotels, campings, hostels en vakantieparken die 100 procent kindvriendelijk zijn. Komen jullie ook kindvriendelijk overnachten in Noord-Holland?

Kindvriendelijke vakantieparken in Noord-Holland

Noord-Holland trekt jaarlijks veel toeristen. Door de afwisselende natuur, maar natuurlijk ook door Amsterdam, Haarlem, Haarlmemmermeer en Velsen. Er zijn dan ook een heleboel kindvriendelijke vakantieparken in Noord-Holland.

Super Cool overnachten bij Camping de lakens in Bloemendaal

De avond valt. Vanuit uw hangmat zie je de zon in de Noordzee zakken. Het geruis van de golven nemen jouw gedachten mee. Morgen naar de Finse sauna? Of even kijken bij het surfcamp van de kinderen? Of je nu verblijft in een luxe Laidbackshack, een knusse houten Kampeerbungalow of jouw eigen tent, caravan of camper: als je wilt onthaasten, ben je bij camping de Lakens op de goede plek. Geen zin om 's avonds te koken? Laat je in de watten leggen bij 'Restaurant GESTRAND'. Het restaurant ligt op de camping. ► Gegarandeerd een leuke vakantie

Op vakantie met kinderen naar Droompark Buitenhuizen

Op vakantie met kinderen in Nederland? Bezoek dan Droompark Buitenhuizen, waar je samen met je kids een heerlijke vakantie beleeft! Zij zorgen voor alle faciliteiten voor een topvakantie, jij zorgt samen met de kids voor veel energie en samen zorgen jullie ervoor dat je kinderen hun topvakantie bij Droompark Buitenhuizen nooit meer vergeten. Sterker nog, de kans is groot dat ze het jaar erop gewoon weer naar Droompark Buitenhuizen op vakantie willen. ► Check hier de website voor een gave vakantie

Op vakantie met je gezin naar Droompark Spaarnwoude

Kinderen maken meestal snel vriendjes en vriendinnetjes tijdens hun vakantie. Bij de gezellige animatie van Droompark Spaarnwoude is dat al helemaal niet moeilijk. Op de parken vind je diverse sport- en spelveldjes en dit zorgt ervoor dat de kids zich geen moment vervelen. Zodra ze het vakantiehuisje uitstappen, kunnen ze op zoek naar hun vakantievriendjes en daar de leukste avonturen mee beleven. Droompark Spaarnwoude is ruim opgezet, waardoor er overal volop ruimte is voor een potje voetbal of badminton. Maar ook hebben ze gezorgd voor tafeltennistafels, skatebanen en nog veel meer. ► Check hier de website

Stayokay Heemskerk in Slot Assumburg

Wat denk je van overnachten met je gezin in een echt kasteel? Dat kan als je naar Stayokay Heemskerk gaat - dat is gevestigd in Slot Assumburg: een 13e-eeuws kasteel met orangerie. Je krijgt er het gevoel dat je in een sprookje bent beland, je verblijft tenslotte in een kasteel! Een grootse entree, prachtige zalen en een slotgracht... hoe betoverend wil je het hebben? ► logeren als een echte kasteelheer of -jonkvrouw!

Hostel Haarlem StayOkay

Zin in de stad? Haal je hart op in Haarlem. Culturele uitjes, winkelen, eten en drinken? Keuze genoeg! Of ben je op zoek naar de natuur? Ga dan langs bij de kleinste dierentuin van Nederland; klein Artis! Lekker fietsen door de duinen, strandwandelingen maken? In en rond Haarlem kan het allemaal. De 'bourgondische stad van het noorden' ligt ook nog eens heel centraal: de bollenvelden, de Zaanse Schans en Amsterdam liggen om de hoek. ► Gezellige vakantie op en rond Haarlem!

Boek een familiekamer in Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude of Zeeduin

Geniet met het hele gezin van een hotelovernachting bij één van de Fletcher Hotels aan de kust, midden in de natuur, aan de landsgrenzen, op de Waddeneilanden of ergens anders in Nederland. Veel hotels hebben namelijk ruime familiekamers beschikbaar om jouw familie een onbezorgde vakantie te bieden. De (kleine) kinderen kunnen zich tijdens het verblijf prima vermaken in de kidscorners. ► Klik hier voor een gezellig een weekendje weg!

 

Center Parcs - Park Zandvoort

Bij Park Zandvoort kun je een strandvakantie combineren met de extra's van een Center Parcs vakantiepark. Je kan je hier uitstekend vermaken in het overdekte zwembad, op de tennisbaan, squashbaan, bowlingbaan of op het strand en in het centrum van Zandvoort. Voor de kleinere kinderen zijn er speelplaatsen, schommels en een kinderboerderij op het park.

Strandvakantie bij Qurios Zandvoort

In zandvoort, dichtbij het Circuit en op 5 minuten wandelen van het strand ligt het vakantiepark van Qurios. Hier kan je logeren in hele mooie luxe cottages die van alle gemakken voorzien zijn. En met het strand zo dichtbij is het voor gezinnen een heerlijke bestemming. Op het park zijn verse broodjes verkrijgbaar en kun je uit eten in de brasserie, waar ook afhaal mogelijkheden zijn. Dichtbij zit Center Parcs Zandvoort waar een gaaf zwembad is. Bijzonder is de Grand Prix cottage, die heeft uitzicht op het circuit en een racesimulator in huis! Hoe gaaf is dat!!

Vakantiepark bij Qurios Bloemendaal aan Zee

Dit is een heerlijk park voor gezinnen die graag in de duinen verblijven en te voet naar het strand willen. Binnen een paar minuten zit je op het gezellige strand van Bloemendaal aan zee met leuke strandtentjes. Op het park is er voor de kinderen een speeltuintje en er is een brasserie voor lunch en diner. Je verblijft er in luxe trendy Sea Houses die geschikt zijn voor 4 of 6 personen.