Restaurant Gestrand heeft op de eerste verdieping zijn restaurant en de Stay & Go. De grote ramen zorgen voor veel licht en zicht op het prachtige duingebied. Je loopt direct het grote terras op waar je een wijds uitzicht hebt over de avontuurlijke speeltuin. Op de begane grond is er voor de kids een binnen speelparadijs.

Het leukste kindvriendelijkste restaurant van Bloemendaal: Restaurant Gestrand

Bij mooi weer en evenementen gaat ook daar de Buiten Bar open. De kinderen kunnen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren, tokkelen van de kabelbaan en vanuit restaurant Gestrand hou je jouw kinderen in de gaten onder het genot van een hapje of drankje.


De menukaart bestaat uit fair trade koffie van Organico, streekproducten uit de duinen; van hertencarpaccio tot heerlijk zuurdesem brood met gerookte makreel. In Gestrand bevindt zich de ''Stay & Go''. Hier maken zij zelf heerlijke pizza's in de oven en bereiden zij hun zelfgemaakte burgers. Schuif lekke bij ze aan of neem je het liever mee? Beide is mogelijk. Als het nog fris is, zit je gezellig bij de openhaard. Als het mooi weer is, dan kun je vanaf het terras de zon achter de duinen zien verdwijnen.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor