Een uitje plannen met tieners? Dat valt niet in veel gezinnen niet mee: pubers hebben niet altijd zin in een dagje uit met het hele gezin.

Dagje uit met tieners? Ehhhh...

Er komt een tijd dat je kind niet meer te porren is voor die mooie speeltuin of die grote kinderboerderij. Kleine kindjes worden groot en zeker vanaf het laatste jaar op de basisschool moet je van goede huize komen om ze enthousiast te maken voor een leuk uitje met het gezin. Eindeloos bankhangen, TikTokken, tutten in de badkamer en gamen zijn hun nieuwe hobby's.

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Leuke uitjes met of voor je puber

Gelukkig is er ook voor tieners genoeg te doen en krijg je ze echt wel van die bank af en leggen ze zelfs af en toe de telefoon even weg. Of je nu op zoek bent naar een leuk uitje voor je puber die met zijn/haar vrienden of vriendinnen wat wil gaan doen of je wil als gezin wat leuks ondernemen, wij hebben leuke tips voor je verzameld.

Uitjes op Go-Kids.nl

Heel veel uitjes die je hieronder vindt, zijn te vinden op de pagina's van Go-Kids. Kies de regio waar jij een leuk uitje zoekt en vind de leukste plekjes! je kunt bijvoorbeeld heel makkelijk filteren op leeftijd 9-12. Veel van deze uitjes zijn ook heel geschikt voor de iets oudere tieners. 

Kies je regio >

Go-Kids tieners

En wist je dat er nu ook een Go-Kids app is? Alles lekker bij de hand in een app op je telefoon. De app heeft ook een aantal voordelen. Lees hier meer info over de app.

Go-Kids APP >

Sportieve uitjes voor oudere kinderen

Lekker sportief bezig zijn vindt bijna iedereen wel leuk. Voor grotere kinderen zijn er genoeg plekken waar je dat kan doen, binnen èn buiten dus slecht weer is geen excuus. Wat dacht je bijvoorbeeld van het trampolinepark, klimmen, karten of misschien wel skiën! Durf jij het aan?

Sportieve uitjes

Culturele uitjes met pubers

Naar de bioscoop, het museum of het theater, ook met oudere kinderen is dit heel leuk om te doen. Gelukkig zijn er genoeg voorstellingen en locaties die speciaal voor deze doelgroep heel leuk en interessant zijn. En samen naar een concert is ook wel heel erg leuk! Er is genoeg te doen!

Culturele uitjes

Go-Kids

Actieve uitjes met tieners

De meeste kinderen vinden het erg leuk om er lekker op uit te gaan. Gelukkig zijn er nog genoeg leuke dagjes weg te verzinnen die ook in de smaak vallen bij jouw tiener.

Pretpark deals

Attractieparken zijn altijd een succes, maar ook een escape room, voetgolf of Jachtseizoen spelen in de stad, het kan allemaal!

Actieve uitjes

Uit eten met pubers

Er is ontzettend veel leuke horeca in Nederland te vinden, maar niet alles is even geschikt voor jonge kinderen. Kleintjes vinden niet alles op de menukaart lekker en kunnen wat moeilijker lang stilzitten aan tafel. Dit geldt natuurlijk niet voor pubers. Hun smaak is vaak ruimer en ze vinden het meestal ook leuk om uit eten te gaan. Lekker een hapje ergens eten of samen een drankje (met taartje) eten. Zelfs een high tea is op deze leeftijd mogelijk. Uit eten gaan met tieners is een stuk makkelijker en is tevens een gezellig uitje met het gezin of juist 1 op 1 samen met je kind. 

Overnachten en wellness met je tiener

Wil je je tiener even de volledige aandacht geven dan is een nachtje weg, zonder eventuele broertjes en zusjes, een heerlijk uitje. Lekker shoppen, uit eten samen en in bed gezellig films kijken. Daar wordt je puber wel blij van! En na een heerlijk ontbijtje kan je misschien wel samen naar de sauna of wellness. In sommige sauna's zijn kinderen op bepaalde dagen welkom en van een massage kan een tiener echt genieten. Daarna komen jullie weer helemaal herboren thuis!

Verblijf_lente_2023

Plan jouw dagje uit met je pubers!

Ben je enthousiast geworden van al deze leuke tips? Kijk dan snel waar je bij jou in de buurt terecht kan en ga op stap met je puber!

Alle uitjes! >

 

Log In