Zomer vakantie bij zwembad De Waterkanten in Lisse

Zomer bij Sportcentrum De Waterkanten

Nog eventjes en dan is het zomervakantie. Maar voor spetterend plezier kun je zes weken lang terecht bij Sportcentrum De Waterkanten. Niet alleen zijn er speciale zomerzwemlessen en kun je bijna iedere dag vrij zwemmen maar je kunt ook aan je conditie blijven werken.  

Het begin van de zomervakantie wordt vrijdag 19 juli “gevierd” met een spetterende discopoolparty voor jeugd t/m 14 jaar (in bezit van A-diploma). Een DJ zal van 19.00 – 21.00 uur de nieuwste zomerse hits draaien en ook zal er een alcoholvrije cocktail kaar staan om de zomer in te luiden.

Klik hier voor meer informatie

Van 22 juli t/m 30 augustus worden iedere ochtend zomerzwemlessen georganiseerd. De groepslessen duren 45 minuten en worden tussen 09.15 en 10.00 uur gegeven. Of kies voor kleinere lesgroepen met maximaal vijf kinderen. Deze worden tussen 08.45 en 09.15 uur gegeven.

aanbod zomercursus zwemlessen

Na de zwemlessen is het zwembad van maandag t/m vrijdag van 11.00 – 16.00 uur geopend voor het recreatief zwemmen (vanaf 13.00 uur is het wedstrijdbad geopend). Op zondag is het zwembad van 10.00-16.00 uur open voor het vrij zwemmen. Tijdens het recreatief zwemmen zijn natuurlijk de glijbaan, de waterspeeltuin, de stroomversnelling en de whirlpool geopend en ligt er voldoende spelmateriaal in het water. Tevens is er voor kinderen t/m 15 jaar een zwemkaartje te koop inclusief een waterijsje, klein patatje en limonade.

Tijdens de zomervakantie zal op doordeweekse dagen ook regelmatig de stormbaan in het water liggen.

Natuurlijk blijft het de hele zomer mogelijk om aan je conditie te werken, want in het rooster zijn o.a. de lessen Aquafitness, Aquajogging, Aquavitaal, Aquabootcamp en floatfit® opgenomen. Tevens is het op maandag, donderdag en vrijdag voor ouders met jonge kinderen mogelijk om mee te doen met het baby & peuterzwemmen.
Ook staat zwemmen met een medische indicatie op dinsdag van 10.15-11.00 uur op het rooster en zwangerschapszwemmen op woensdag van 20:15 – 21:00 uur

Banenzwemmers kunnen van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 13.00 uur terecht en op zondag van 09.00 tot 10.00 uur.

Helemaal nieuw dit jaar is de Nationale Zwemchallenge. Elke woensdag in de zomervakantie (regio Midden) kunnen ouders en kinderen vanaf 14.00 uur hieraan meedoen. Tijdens deze challenge wordt je zwemvaardigheid getest. Dit wordt gedaan d.m.v. een SurvivalChallenge (gekleed) en een FunChallenge (in badkleding). Uitgangspunt is dat Licentiehouders Nationale Zwemdiploma’s checken op diverse onderdelen van het Nationaal Zwemdiploma C.

Doe jij mee aan de zwem challenge?

Kortom, er is voldoende te beleven in Sportcentrum De Waterkanten. Kijk voor meer informatie en het volledige zomerrooster op www.sportfondsenlisse.nl